stilletid

Tiden herhjemme står næsten stille i disse dage. Jeg skal ikke i klinik, der er ikke så mange aftaler og den pensumrelevante bog er glemt på afdelingen før jul (ups).

Så fordriver i stedet tiden med oprydning, både klædeskab og krea-kasser trænger i stor stil, finde plads til julegaver i vores lille lejlighed,  træning, strik, hækling og at lære min nye ven at kende. Den skal der nok komme mere om senere.

DSC03471
Ju

Håber I også har tid til at nyde mellemdagene??

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

8 Kommentarer til stilletid

 1. Kære Anne. Hvor lyder det skønt og hvor jeg “glad på dine vegne” at du har glemt den pensumrelevante. Det er trods alt sundt at kunne trække stikket ud ind imellem. Jeg har også nydt julen, dog idag følt mig trængt lidt op i en krog… 10 dage med børnene i døgndrift er mere end hvad godt er 🙂

  Vi ses måske på onsdag i næste uge, godt nytår, kærligst D

 2. vibeke siger:

  Det lyder som skønne dage. Det er dejligt med nogle dage uden for mange planer. Love it.
  Lækre sager du har fået…:-)
  Kh V

 3. Annchen siger:

  Lyder som nogle velfortjente og dejlige dage..;)
  Og lækre gaver – glæder mig til at høre mere om den nye ven..?!
  KH Anne

 4. Malene siger:

  Jeg synes, de går stærkt de her mellemdage, men sådan er det nok, når man bare driver den af 😉

 5. Michelle siger:

  Det ser lækkert ud alt sammen. Den kande fra EB fik jeg desværre ikke i julegave, så den må jeg selv ud og investere i 🙂

 6. Min stille tid starter først i dag og varer kun til i morgen! Men det har været dejlige, hektiske mellemdage hvor vi har besøgt venner, Odense og København…. men det er dejligt når der er tid til tidsfordriv 🙂

 7. Anne siger:

  Dorte: Orv ja, 10 dage med tvillinger! Puha, imponerende 🙂 Og ja vi ses!!

  Vibeke: Jeg har fået SÅ lækre sager. Og håber I også nyder dagene.

  Anne: Synes også det er lidt velfortjent 😉 Og jep, skal bare lige øve mig mere på den.

  Malene: Ja, lige lovlig stærkt! Men i forhold til jeg ikke plejer at have nogen overhovedet så er det sønt 🙂

  Michelle: Du må lede på udsalg. Kanden er dog ikke fra EB men Piet Hein Eek 🙂

  Marian: Det var ikke så længe. Så må du udnytte dem på det groveste!! Besøg hos gode venner lyder også rart 🙂

  KH

Skriv et svar