julestemning?

De sidste par år har jeg haft absurd travlt i december pga. eksamenslæsning. Det eneste der nærmest repræsenterede jul for mig var pynten på Panum. Den kan så faktisk stadig få mig i julestemning, fx som lyskæderne her en tidlig, tidlig morgen før jeg skal undervise.

DSC03133

Men i år skal det være anderledes, og glæder mig til at komme hjem fra klinik i dag for så skal der altså julehygges lidt.

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

9 Kommentarer til julestemning?

 1. Glædelig december, dejlige Anne 🙂

 2. Annchen siger:

  Dejligt med lidt overskud til jul..:)
  KH

 3. Malene siger:

  Hyggeligt. Dejligt du har tid til det i år:)

 4. Sine siger:

  Lyskæder udenfor er altid smukke. Glædelig december.

 5. Simone siger:

  Jeg sidder og er i fuld gang med at læse til eksamen og synes det hele er lidt (ekstra) surt for tiden, da jeg jo hellere vil julehygge. – Men nu fik du mig da lige til at glæde mig til når det bliver min tur til at skulle i klinik (om et par år) og får mine decemberaftener tilbage. TAK 😀

 6. Anne siger:

  Julia: Mange tak og i lige måde søde Julia!!

  Anne og Malene: Ja, endelig!!!

  Sine: En af mine favoritting 🙂

  Simone: Hvis du læser i kbh er 7. slap af semesteret, så kan du jo håbe det passer med en jul 😉

  KH Anne

 7. Simone siger:

  Hurra, jeg læser nemlig i KBH og vil være på 7. i løbet af efterårssemestret. Så er der noget at glæde sig til 🙂

  Jeg har hørt flere gange, at 7. skulle være ret afslappet. Hvad er det der gør, at lige præcis det semester er det stille og rolige i forhold til f.eks. 9. 0g 11. hvor vi jo også er i klinik? Håber du har lyst til at svare, det har undret mig længe 🙂

 8. Anne siger:

  Ja, det må man sige. Det er perfekt med 7. semester om efteråret. Du skal i klinik 2 gange 6 uger og har så 6 uger “fri” hvor der kan være lidt (obligatorisk) undervisning. Du kan så lægge de fri uger først i midten eller til sidst. Eller i hvert fald søge om det. Du kan så også ende i næstved eller slagelse. Den eneste eksamen er en praktisk på 30 min (med karakter). Efter de andre semestre er eksaminerne store. På 9. er den rigtig stor. Så det må være forskellen, hvis du forstår?? 5. som du må være på er ret hårdt (jeg underviste samtidig, så det var rigtig hårdt) og 6. er mindre presset men der er så lige en bacheloropgave der skal skrives ved siden af.

  KH Anne

 9. Oh I like these pictures: beautiful and strange!

Skriv et svar