Som regel laver jeg ikke konfekt her i København. Det er der egentlig ikke rigtig brug for, får smovset nok når jeg er hjemme hos forældrene. Man må jo prøve at begrænse det lidt – host host.
Men i år har jeg haft en del gæster, så vovede mig ud i kunsten.
Det blev til det klassiske marcipanbrød, hvor marcipan og nougat rulles, og derudover prøvede jeg mig noget nyt. Det resterende nougat og chokoladen blev nemlig tryllet til små hjerter med hjælp fra en silikoneform fra Tiger. Den kan altså godt anbefales, for hvor bliver de bare fine.
Jeg valgte den lette løsning, smeltede chokoladen, hældte den i formene og puttede et lille stykke nougat ned i hvert hjerte. Nemt men ganske, ganske lækkert!!
Velbekomme
/Anne
Mums det lyder lækkert! og sikke fine hjerter – tænk at der ikke skal mere til 🙂
Karen
det ser godt nok meget flot ud – jeg er imponeret .. og lidt chokoladesulten 🙂
Det lyder også virkeligt godt!
Hvor lækkert 🙂
Hvis du har lyst skal du være velkommen til at kigge forbi min blog og deltag i konkurrencen om et armbånd 🙂
http://jadoreblog.dk/konkurrence-2
Ej ja, hvorfor har jeg ikke tænkt på at bruge de små silikoneforme til det!?:) De bliver da virkelig fine i formen:)
Uhmm, skal da vist prøve de hjerter der;-)
Vildt god ide. De er da bare for fine. og mega lækkert med nougat. Her er kæresten allergisk, så det er desværre ikke det der er fyldt i vores konfekt.
Kh V
Årh hvor lækkert søde Anne – godt manden min endnu ikke er hjemme fra job – han skal da vidst lige i spar efter chokolade, man blir jo lækkersulten herinde;)
Uhm, de hjerter ser altså gode ud. 🙂
Det ser rigtig dejligt ud.. 🙂
Gid man skulle på julevisit hos dig, Anne! Konfekten ser syndig og fristede ud….lige nøjagtigt, som det skal!
Mmm, det ser lækkert ud! Jeg laver også chokohjerter og stjerner hver jul – min form stammer vist bare fra Ikea.
Den er nemlig super god den form, jeg har også brugt den i år 🙂
Mums, hvor ser det lækkert ud!
Mmm, det ser super lækkert ud 🙂
хочу !