DIY – nemt pandebånd i perlestrik

Min søster ønskede sig hjemmelavede julegaver fra mig i år. Det blev blandt andet til en pandebånd, som jeg godt lige vil dele opskriften på. Det er nemlig så nemt og enkelt – et hurtigt projekt, også for strikkebegyndere.

Slå masker op til den ønskede bredde af pandebåndet. Jeg slog 14 masker op med garn der passede til pind 4,5. Strik perlestrik til en passende længde (1 m ret, 1 m vrang på retsiden og på vrangsiden er det omvendt, se evt. instruktion her). Når længden passer rundt om hovedet afsluttes, og de to ender syes sammen. Vikl herefter garn rundt om samlingen til du synes det ser godt ud. Jeg kan godt lide, det ser lidt puffet ud som i dette. Det kan evt. også varieres med en kontrastfarve som knude.

DSC03446


Det er min yndige søster, som har været så sød at stå model.

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

6 Kommentarer til DIY – nemt pandebånd i perlestrik

 1. Heidi siger:

  Tak for den fine opskrift, måske er det et pandebånd der skal laves i juleferien 🙂

 2. Fie siger:

  Lækkert pandebånd! Jeg må have sat min mor i sving:-)

 3. monaelisabeth siger:

  Det er et sødt pandebånd – og en fin gaveting.
  tak for tippet. og fortsat god jul.
  mvh Mona

 4. Maria siger:

  En fin lille DIY – måske er det der jeg skal starte. Skal forhåbentlig i den lokale garn-butik med min strikke kyndige mor ved første lejlighed, så jeg måske kan komme igang med første rigtige og seriøse strikkeprojekt inden juleferien er ovre. Den står i hvert fald på perlestrik!

  Glædelig jul, Anne!

  Kh. Maria

 5. . siger:

  Jättefint pannband. Kan man beställa??? Kram Klara

 6. Katrine siger:

  Et lille trick, måske.
  Hvis man slår et ulige antal masker op skal man altid starte en pind med ret og derved synes jeg at der er mindre at tænke over. Så kan man evt. sludre mere 🙂

Skriv et svar