2011 – et kreativt tilbageblik (juli – december)

Her kommer den sidste del af tilbageblikket på de ting jeg har lavet i 2011.

Det har været rigtig skægt at se hvad jeg har fået lavet, men ville egentlig ønske at jeg havde fået lavet mere. Havde mange planer om ting og lækre sager, men må jo nok indse, at med min hverdag kan det ikke altid lade sig gøre. Jeg er trods alt også ny indenfor både strik, syning og hækling så har dog ambitioner om at lave flere og flottere ting i 2012, og mon ikke det bliver et rigtig fedt år med masser af gode oplevelser og udfordringer?

Jeg glæder mig!

juli
I juli arbejdede jeg en vis legemsdel ud af bukserne, og der var ikke ladt megen tid til syning tilbage. Fik lavet et udsalgskøb lidt større så det passede mig, købt stof til kjoleprojektet og knyttet et armbånd, hvor det vist mere var min kulør der vakte misundelse.

juli2011collage

august
Også august gik med rigtig meget arbejde, men fik da lavet nogle blæksprutter ved siden af. Derudover fik rigtig meget af tiden med at lave kjole til min venindes bryllup. En helt aldeles fantastisk fest! Gid flere af mine veninder snart skulle giftes.

september
Ja, ok, juli og august arbejdede jeg meget, men september stod også på arbejde dog af undervisningsslagsen. Så fik kun “lavet” et tubetørklæde og igangsat både et hækle- og et strikkeprojekt. Ingen af dem er i øvrigt færdige, men arbejder da videre på dem endnu.

oktober
Nu kunne det virkelig mærkes at jeg var begyndt til syning hos Line. Fik syet nogle lækre nederdele, som jeg virkelig har brugt meget siden. Det gik godt med at få strikket og fik lavet flere små turbaner. En gik til Clara mens Fleur fik en anden. Jeg blev også ramt af tegne-feberen ligesom resten af blogland. Sidst men ikke mindst blev det til flere bukser, men som noget nyt i fløjl.

november
I timerne hos Line blev der lavet flere ting, nemlig en strut-nederdel i lag til største-niecen samt en mormortaske til mig selv, som jeg stadig bruger dagligt. Derudover fik jeg mod på at konstruere mit eget lille mønster til en nederdel med lommer og tittebånd.

december
For en gangs skyld har jeg haft en december hvor jeg har slappet af, og det er derfor også blevet til en del nye sager fra min hånd. Julegaver til Anne og søster samt en ny blæksprutte. Jeg har øvet mig endnu mere i strik som er blevet til en lille djævlehue, og så har flere strikhuer forladt lejligheden. Det har været så aldeles skønt at have tid til bare at nørkle.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , , .Bogmærk permalink.

15 Kommentarer til 2011 – et kreativt tilbageblik (juli – december)

 1. Helle siger:

  super skønne ting du har fået lavet 🙂

  ønsker dig et godt nytår 🙂

 2. Malene siger:

  Du har i hvert fald ikke ligget på den lade side.
  Godt nytår, Anne 🙂

 3. Stine siger:

  Virkelig lækre ting, du har fået lavet – synes godt nok, du er blevet dygtig!
  Rigtig godt nytår til dig også :o)
  Kh Stine

 4. Cecilie siger:

  Godt nytår søde Anne!
  Vi ses forhåbentlig snart igen:)

  Kram

 5. Tina siger:

  Det har været fedt at følge din blog – du laver nogle fede ting 🙂 Glæder mig til at følge med i 2012!

 6. Hvor er du SEJ til de kreative sysler! Skønt med sådan et tilbageblik… hav en festlig aften og få nu RIGELIGT med kransekage og bobler! Det er jo nytår! Glæder mig til at følge dig i 2012!

 7. Moster Pips siger:

  Hvis jeg dog bare havde nået det halve, ville jeg har været glad:0)
  Men det kunne da være man skulle kigge efter, det kan jo være man bliver overrasket.
  Godt nytår.

 8. Mille siger:

  Dejlige sager – skønt der er så mange af dem mine piger og jeg får lov at nyde;)
  Tak for at vi har lært hinanden at kende og håber, at vi ses til mange flere hyggelige stunder inkl. lækker mad i det nye år…

  KH

 9. vibeke siger:

  Du er en kreawonderwoman. Skønne sager…:-)

 10. Maja siger:

  Hold da op! Det er virkelig mange fine ting du har fået kreeret i årets løb. Hvor må det være skønt at kunne sy osv. Godt nytår! 🙂

 11. Anne siger:

  Helle: Mange tak, og i lige måde!

  Malene: Næh der er jo som regel lidt travlt. Tak i lige måde 🙂

  Stine: Mange tak til begge dele 🙂

  Cecilie: Mange tak i lige måde, og det håber jeg også!!

  Tina: Mange tak for de søde ord!!

  Marian: Tak skal du have. Håber du havde en vidunderlig aften.

  Moster Pips: Synes du skulle kigge. Det er mere end man lige tror. Tak i lige måde.

  Mille: Det er dejligt at man har nogle som gerne bruger dem. Dine smukke piger. I lige måde, nyder hvert et møde og ja, helt klart mere mad!!

  vibeke. Godt med dig du 😉 Vi ses!!

  Maja: Mange tak for de fiiine ord. Tak i lige måde.

  KH Anne

 12. Tine siger:

  Du laver bare så fine ting Anne! Og den kjole der – sikke et arbejde! Fleur er meget glad for sin fine turban. 🙂

  Kram

 13. Anne siger:

  Tine: Altså, så søde ord. Mange tak skal du have 🙂

 14. Tina siger:

  Kjolen er vel ikke en du sælger? Gud hvor er den flot!!!! Jeg står nemlig og skal til bryllup i Manchester d. 13 september og kan ikke finde KJOLEN! Din kjole kunne lige være den er jeg sikker på!

Skriv et svar