2011 – et kreativt tilbageblik (januar – juni)

Med inspiration fra Elise har jeg sammensat en lille kavalkade af collager over de ting jeg fik lavet i løbet af 2011. Det kan stærkt anbefales, for det har altså været sjovt at se hvad jeg egentlig har fået lavet og samtidig reflektere lidt over udviklingen (eller mange på samme), der har været. Mere om det imorgen når jeg viser juli til december sagerne.

januar
Efter en efter meget hård eksamensperiode fik jeg tid til at sy lidt. Det var første gang jeg syede et par Krittewitt-bukser og der blev eksperimenteret med udseendet af mine punge. Det var også her jeg første gang syede en lynlås i.

januar2011collage

februar
Jeg begyndte at sy franske sømme, som jeg efterfølgende lærte, at det hedder. Det var egentlig på mangel af bedre med min symaskines grimme zigzag. Det blev også første gang jeg vovede mig ud i patchwork – det blev en pude til sofaen, inspireret af den altid dygtige Anne. Da min veninde fik lille Thea lavede jeg et barselssæt med en strikket vest (den første nogensinde), bukserne fra januar og en lille hæklet elefant, der siden har boet fast i barnevognen. Det er bare så dejligt når noget man har lavet og giver væk bliver værdsat på den måde.

marts
Det var det så som så med at få færdiggjort projekter. I stedet blev det indkøbt (for mig) store mængder materialer med henblik på forårsmarkedet, og jeg fik for første gang vovet mig ud i at sy skråbånd.

april
I april blev der til gengæld produceret store mængder herhjemme. Det var til forårsmarkedet at der skulle laves varer. Mine blæksprutter så dagens lys, og jeg fik lavet mange, mange bukser. Derudover fik jeg lavet babydynebetræk, bøjler, punge og veste.
April var også måneden hvor Anne og jeg under megen fnis og hårdt arbejde lavede vores werkplatz-sager. Det blev til tørklæder og nøglesnore i læder og liberty.

maj
Efter at have forsømt bøgerne på grund af forberedelse til forårsmarkedet blev jeg nødt til at LÆSE. Derfor blev der ikke lavet særlig meget i det lille hjem – udover at læse unævnelige timer i døgne og stresse for vildt. Jeg fik lige så stille påbegyndt kjoleprojektet, som jeg arbejdede videre med over hele sommeren.

juni
Jeg var igen eksamensramt, men fik alligevel vovet mig ud i kjoleprojektet, hvor jeg fik syet størrelsen op i stout. Min venindes datter skulle døbes og jeg fik lov til at gøre kjole pige-egnet. Buksefeberen spredte sig i blogland og jeg syede nogle blå bukser, som sad på mig hele sommeren, flankeret af min stribede gule strandtaske. Jeg var klar parat til sommerens komme (den var åbenbart bare ikke klar til mig).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , , .Bogmærk permalink.

6 Kommentarer til 2011 – et kreativt tilbageblik (januar – juni)

 1. monaelisabeth siger:

  Hold op hvor har du bare været flittig !
  og du nåede også at læse ?
  sikken produktion !
  jeg er helt vild med den lille elefant :o)
  Forrygende idé med sådan en nytårskavalkade ..
  So ein ding muss Ich auch haben ;o)
  – for nytåret er jo netop tiden for tilbageblik.
  hilsen Mona

 2. Marina siger:

  Hvor har du bare været flittig.

  Masser af nytårshilsner jeg håber 2012 vil bringe dig held og lykke.

 3. Hvor er du god! Og sikken en udvikling der har været – du har da virkelig givet dig selv udfordringer. Sejt!
  Godt nytår, Anne!

 4. Merete siger:

  Wauu en masse lækre ting du har kreeret. Jeg er især vild med den lille lyserøde elefant. Er det muligt med en opskrift? Godt nytår.

 5. linda; siger:

  du er så evig krea & dygtig. man burde bytte et skrivekursus (ikke at du har brug for det) for et strikkekursus – jeg ville bare aldrig lære det:) godt nytår, kære anne.

 6. Sine siger:

  Sød idé og herlige ting du har fået kreeret. Godt nytår : )

Skriv et svar