pas på, her kommer morfar!

For de nyeste bukser jeg har lavet er godt nok noget morfar-agtige. På den gode måde altså!

De er lavet i bredriflet fløjl, og da stoffet er lidt stivere end den lette bomuld, jeg som regel arbejder med kunne jeg ikke lave min sædvanlige franske søm. I stedet afprøvede jeg overlocker-funktionen på min symaskine og syede sømrummet ned med en stikning. Det ser ud til at fungere rigtig fint. Løbegange i linning og ved fødderne er som sædvanlig med dobbelt ombuk.

Nu skal de bare hjem til deres lille modtager, så han kan holde varmen i denne november-kulde.

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

10 Kommentarer til pas på, her kommer morfar!

 1. Maria siger:

  Hvor er de fine! De ville altså også passe min lille nevø perfekt, så han kunne arve hans fars fløjls-morfar-look (på den gode måde).

 2. Blomsterpigen siger:

  Elsker dem! Hvad koster de?

 3. Tine siger:

  De er rigtig fine Anne:)

 4. Malene siger:

  Det er ren nostalgi. Jeg har haft mange smækbukser i den slags stof 😉

 5. Cecilie siger:

  Nååårh de er nuttede…. Og morfar looket er altså meget hot til små drenge, lige nu!

 6. Anne siger:

  Maria: Tak skal du have 🙂 Jeg har gang i et par mere så du siger da bare til 😉

  Blomsterpige: Tjah, det er vel 140 + porto. Og takker.

  Tine: Mange tak skal du have 🙂

  Malene: Hehe, også i voksenstr?? 😉

  Cecilie: Ja, er det ikke!? Og mange tak 🙂

  KH Anne

 7. linda; siger:

  jeg kan særdeles godt li’ morfarmoden i børnestørrelse. det ligner et par bukser, der kan klare min nieces nye start i vuggestuen, hvor praktisk tøj er en fordel, og blomstrede kjoler er knap så anvendelige.

 8. De er seje.. og elsker morfar-looket.. også til Aya 🙂

 9. Tine siger:

  De er super cool, de bukser Anne!

  KH Tine

 10. Malene siger:

  Nej, desværre kun i juniorstørrelse 😉

Skriv et svar