lidt mere læge…

Jo, man føler sig faktisk som lidt mere af en læge når man modtager sit stetoskop.
Det kom med posten igår og jeg voksede nok næsten 10 cm i højden da jeg åbnede pakken.

I stedet for at vælge en almindelig og klassisk sort udgave gik jeg aldeles amok og valgte et… marineblåt! Jaja, man skal jo heller ikke risikere at blive genkendt som hende den studerende med det pink stetoskop hvis man nu skulle vise sig ikke at være så god til at stikke eller lignende.

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

20 Kommentarer til lidt mere læge…

 1. Sara D siger:

  TILLYKKE! 🙂
  Og fedt at din blog er det nye SY magasin!

 2. Tillykke med dit nye læge-tilbehør 🙂
  Jeg fniser indeni af tanken om en læge med et pink stetoskop. Hihi!

 3. Polkapigen siger:

  Jeg synes nu det pink kunne have været ganske forfriskende 😉 men.. Ja, man vil jo helst ikke vække alt for meget opsigt 🙂

 4. Maria siger:

  Jeg synes ikke man skal undervurderer, hvor stor skridtet fra sort til marineblå kan være 🙂 Tillykke med at være et skridt tættere på titlen!

 5. ohhhappy siger:

  Tillykke, det er et stort skridt på vejen ;). Og marineblå er et godt farvevalg, synes jeg… Var selv så heldig at vinde mit stetoskop til “Specialernes dag” på uni en gang, så nu har jeg en luksus-udgave fra Littmann, som jeg aldrig selv ville have investeret i. Tvivler dog på, om det i virkeligheden gør den store forskel, når man skal bruge det, det handler nok mere om øvelse/rutine, tror jeg…
  Men held og lykke med det nye grej!

 6. Astrid siger:

  Ih, tillykke!

  Jeg kan godt huske, da jeg fik mit første stetoskop, det var en meget stor ting!

 7. Michelle siger:

  Fedt Anne, tillykke!

 8. Iben siger:

  Hi hi, ja det er en stor dag. Nogengange kunne man godt ønske sig at der med i kassen medfulgte en evne der gjorde at man uden skyggen af tvivl altid legende let kunne kende forskel på alle de afskygninger af mislyde man skal lægge øre til i sådan en fætter der (;

 9. Malene siger:

  Fås de virkelig i pink? Det havde da været lidt sejt 😉

 10. monaelisabeth siger:

  næh hvor ser det da fint ud :o)
  skal man virkelig selv ud at investere ? (troede i min naivitet at den slags var noget arbejdspladsen stillede til rådighed). Men ingen læge uden stetoskop – du har fuldstændig ret.
  :o)
  hilsen Mona

 11. linda; siger:

  jeg har aldrig overvejet muligheden for et stetoskop i farver. men hvis jeg fremover møder et marineblåt ét, ved jeg, at jeg har fundet dig. ønsker mig i øvrigt en ny læge.

 12. Tillykke!
  Kan virkelig godt forstår, hvis du nu føler dig sådan lidt ekstra sej 🙂

 13. Kristina siger:

  Hvor er det fint 🙂 Kan godt genkende følelsen – mit ligger og venter på at jeg skal i klinik i januar – med et lilla stetoskop 😉

 14. Tine siger:

  Anne, er du klar over hvor meget street credit det giver, at du bærer et blåt stetoskop? Du bliver den sejeste læge i kvarteret!

  Tillykke søde du!

  KRAM

 15. Karen siger:

  Næh hvor fint 🙂 Mit først var gråt, samme model som dit. Nu er det skiftet ud til et Master cardiology..denne gang i bragende kedelig sort, så den forveksles med alle andres! Tillykke 🙂

 16. Mie siger:

  Tillykke med stetoskopet. Kan man virkelig få dem i pink? Det ville jeg klart vælge hvis jeg skulle være læge 🙂

 17. Ulla siger:

  Århh hvad, hvor sejt!! Tillykke med dit nye gear 🙂
  Kh Ulla.

 18. dytbat siger:

  Måndens fedeste Give-Away har du deltaget hvis ikke så synes jeg du skulle gå forbi og deltage jo flere lodder jo større chance har du for at vinde de fede gevinster (: For at deltage gå ind på dette link og gøre som der står så deltager du (: HUSK at skrive en kommentar med hvad du har gjor og hvor mange lodder du deltager med (:

  http://dytbat.wordpress.com/2011/10/28/giv-away-november/

 19. Katrine siger:

  Tillykke med det – jeg er selv ejeren af et kedeligt sort ét (dog Lithmann), og der mangler sgu også en membran, sikken en skodlæge jeg er 😉 Husk at sæt navn på, de bliver jo hugget for et godt ord ude på sygehusene.

Skriv et svar