øko-inspiration

At vi herhjemme endnu er en slags øko-begyndere kan jeg vist godt tilstå. En gennemført øko-husholdning er ikke helt let at forene med en økonomi, der indtil videre har budt på en kombination af su og manglende su. Men vi vil jo så gerne og efterhånden bliver det lettere og lettere, og personer som fx Linda og Marian har været til stor inspiration for mig.

Af samme grund og for at blive klogere havde jeg meldt mig til et arrangement i fredags, der netop handlede om økologi med fokus på urtekrams Good food foundation, hvor der også er en god, stor sjat bæredygtighed ind over. What’s not to like?

Med mig hjem fik jeg også en pose lækkerier, som jeg glæder mig til at afprøve og dele her på bloggen. Blandt andet er der da vist nogle sunde snacks som skal afprøves og anmeldes!

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

10 Kommentarer til øko-inspiration

 1. Michelle siger:

  Dejligt – må jeg anbefale dig at skifte til øko æg, hvis i ikke allerede spiser det.

  Man tror at skrabehøns har en godt liv, hvilket ikke er tilfældet. Og så smager øko æggene altså også meget bedre 🙂

 2. kongemor siger:

  Det her sted vil gøre det nemmere for dig at forene økogrøntsager og bæredygtighed med et SU budget: http://www.kbhff.dk

  Hilsen en der er på SU og er meget glad for at være medlem af Odense Fødevarefællesskab.

 3. Mia siger:

  mm..ser lækkert ud…jeg er blevet lidt afhængig af Troldemønter (købes i Netto bl.a.) det er bananslik…ikke som dem der er hårde med olie på.
  Skal du på marked i weekenden?

  KH Mia

 4. Annchen siger:

  Dejligt med ny inspiration..:) Vi er også økobegyndere – og jeg vil SÅ gerne lære mere..;)

 5. Jette siger:

  Mmm, super lækre produkter 🙂

 6. Line siger:

  Lækre ting du har fået med hjem. Jeg synes det er vigtigt at tænke dansk, små producenter, dyrevelfærd og smag når man vælger fødevarer – øko eller ej!

 7. monaelisabeth siger:

  det er godt og spændende at finde nye kost-veje ..
  glæder mig til at høre om dine erfaringer ..
  kender godt nogle af produkterne.
  mvh Mona

 8. Billy Hankat siger:

  Uh, det var da en lækker goodiebag man fik med hjem. De der abrikoser er et hit blandt de 1-11 årige her på matriklen.
  Ih, så lige at du havde været på Grannys – det er så hyggeligt og lige rundt om hjørnet (næsten) herfra. Kh Kristine

 9. Det var super at se dig, Anne! Og mht. økologien så skal man jo altid starte et sted. For mig handler det meget om fødevarekvalitet blandt mange andre ting. Men jeg vil hellere købe madvarer, der er produceret så naturligt som muligt og som ikke er alt for arbejdede end jeg vil spise pulver”mad” eller produkter med uigennemskuelige ingredienslister. Jeg ved godt at mit øko-valg er dyrer, men så vil jeg hellere købe mindre og så købe bedre kvalitet. Ordentlig mad er en prioritet, hvor jeg så tilgængæld sjældent køber dyrt tøj eller har et stort make up forbrug, etc.

  Men vi skal jo alle starte et sted, så du kan jo smagsteste din goodie bag og se om der er nogle øko-favoritter der, som du ikke kan leve uden 🙂

 10. linda; siger:

  jeg er så glad for at høre, at jeg måske har kastet lidt økostøv over jeres liv:) jeg glæder mig til at læse, hvad du synes om de sunde snacks.

Skriv et svar