At blive boende

Lige siden vi flyttede ind i lejligheden har jeg haft følelsen, at vi vel snart var på vej videre. At det mest af alt var en midlertidig løsning – et skridt på vejen til noget større og bedre.
Nu har vi boet her i snart 2 1/2 år. Til tider har jeg været alene i lejligheden, da kæresten har været på udenlandsophold, men i snart halvandet år har vi boet her fast sammen. På alle fulde 40 kvm.

Efter flere overvejelser har vi dog besluttet os for at blive boende noget tid endnu, og jeg vil derfor have det allerbedste ud af det. Kan allerede mærke, at den stress over at skulle videre ikke er der længere, og samtidig er jeg gået igang med at lave nogle småforandringer herhjemme, som jeg forestiller mig løbende at vise frem her på bloggen.

Alt hjælper på at få det bedre med at bo her – heldigvis. Og jeg kan bare nyde det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

6 Kommentarer til At blive boende

 1. jeg kender det alt for godt med midlertidige boligløsninger. Faktisk er min rekord 2 år samme sted i løbet af de sidste 8 år, hvor jeg ellers har flyttet hvert år i gennemsnit. Og så er det faktisk svært at falde til! Synes det er godt gået, at I kan bo to på så lidt plads og endda falde godt til, selvom det sku ha været midlertidig!

  PS: fede rammer!

 2. vores hjem er ikke midlertidigt, men har bare rigtig svært ved at få tingene gjort færdig, da jeg er usikker på hvad vi egentlig vil have…!
  Men det er dejligt at gå og nusse med!

  Skønne billeder du har der ellers – hvor mon de er fra ?

  KH VIbeke

 3. Malene siger:

  Ofte hjælper det jo faktisk på det hele, når beslutningen er taget. Synes nu også det ser hyggeligt ud og glæder mig til at se mere.

 4. vibeke siger:

  Dejligt at høre der er kommet ro på situationen. Den er jo også så hyggelig jeres lille hule..
  Kh V

 5. Tine siger:

  Sikke nogle fede streger du har hængende Anne!

  Det må være småt, men hyggeligt at bo på 40 kvm. 🙂

  KH Tine

 6. Anne siger:

  Marian: Ja, det er også en rekord det her for mig.. Flyttede næste hvert år de første mange år af studielivet. Det er lidt hårdt. Og tak 🙂

  Vibeke: Hehe, der er også mange ting der ikke lige er besluttet her endnu, men det er 100% midlertidig da det er en ungdomsbolig. Det skulle jo gerne slutte på et tidspunkt det med at studere 😉

  Malene: Ja, det gav en vild ro indeni. Glæder mig til at vise frem 🙂

  Vibeke: Takker, det er altid rart at høre 🙂

  Tine: Tak, især når jeg har lavet nogle af dem selv 😉 Jep, småt men godt som man siger.

  Kh Anne

Skriv et svar