tirsdags travlhed og hæklehygge

Efter en omgang hård undervisning (benenes knogler og led er bare ikke spændende, hvis nogen skulle spørge, så godt jeg havde taget fødselsdagsflødeboller med) smed jeg hurtigt de vigtigste ting i tasken.
Gave til Aslan, som fylder 1 år i dag, læsestof til hvis der skulle blive et ledigt øjeblik samt garn til aftenens hæklehygge hos Jeanette.

Væksthuset på KVL (aka. LIFE i disse moderne tider) er altså et sikkert hit, nyder haven og stemningen hver eneste gang.

Mange tak til Jeanette og Asli for at have arrangeret sådan en dejlig aften. Nød det i fulde drag og tak til de andre deltagere, det var så hyggeligt at mødes og snakke med jer. Som man kan se af mit produkt (hele to ruder til et kommende tæppe), så blev der også lavet en del andet end at hækle.

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

4 Kommentarer til tirsdags travlhed og hæklehygge

  1. Asli siger:

    Tak for i går, Anne. Det var som altid superhyggeligt 🙂

  2. Rikke siger:

    En go’ taske du har dig der, Anne:-) Sådan må min gerne se ud, når jeg åbner. Min roder desværre vanvittig meget og indeholder altid en masse ting, som ikke er nødvendige. Hvordan bærer du dig ad?;-)Kan godt li’ at se, at der er garn i tasken. Du kan da lige hækle et par pinde i auditoriet:-)

  3. Anne siger:

    Tak for sidst:)

  4. Tak for i går. Super hyggeligt. 🙂

Skriv et svar