For lidt tid siden havde Lis et indlæg om sin opslagstavle. Hvordan den efterhånden havde udviklet sig til et opholdssted for dimser og dutter med minder knyttet til sig.
Skriv et svar til Trine Annuller svar
så blev det den tid
Risengrøden er også landet for denne sæson her hjemme hos os. Mmm jeg elsker det, og ja, det er med smørklat og så er den lavet på sødmælk. Det gør bare en forskel!
God weekend
/Anne
Bogmærk permalink.
Umm det stod også på menuen herhjemme i starten af ugen, det smager så dejligt og ungerne elsker det!
Og i dag er vi trådt ind i vinterhalvåret. Lige om lidt er det jul. Mums.
Kh V
Uhm, men jeg er desværre ene om den begejstring. 🙂
Mums! Jeg tror, at jeg bliver et hit, hvis det ryger på madplanen i den nærmeste fremtid 🙂
God weekend! KH
Så blev jeg lige i lidt julestemning 🙂
God fredag!
Hjemme hos os er der også taget hul på den del af sæsonen.
– Risengrød SKAL laves på sødmælk…
Ellers er det jo bare RisiFrutti!
Pernille: Det er en total favorit herhjemme, så vi får det heldigvis tit.
Vibeke: Jamen dog, lige om lidt?? Så må vi mødes til konfekthygge!! 😉
Maiken: Ja, det var jeg også hjemme hos mine forældre, men nu bestemmer jeg selv!! Og kæresten er lige så vild med det som mig.
Frk B: Hehe, det synes jeg lyder som en god ide, og i lige måde.
Trine: Nej, nej ikke meningen, lidt for tidligt du!! 😉
Sara: Hehe, det skal det nemlig. Men har faktisk aldrig smagt risifrutti. Kan bedre lide smag og konsistens på sødmælk. Basta!
Kh Anne
Risengrød holder hele året – heldi’vis:)
mmmh elsker risengrød! 🙂
Jeg tror, jeg kunne leve af risengrød 😉
Og så skal den serveres med rød saftevand!
uhh det ser lækkert ud
tildeler dig hermed en Award!!
se nermere på min blog for instrukser!!
håber du vil lege med:O)
MUMS! Nu har jeg lyst til risengrød!! 😀
Haha – min kæreste forsøger ellers at bilde mig ind, at jeg er den eneste i verden, der spiser risengrød uden for december måned. Godt at se, at sæsonen er skudt i gang hos flere:-)