nyt hækleprojekt

Jeg har kastet kærligheden på et lille tæppe fra garnstudio så er gået i gang med ruderne dertil. De er dejligt nemme at gå fra og til, og er rimelig hurtige at lave.  Men nu må vi vist se om tæppet nogensinde bliver færdigt!?

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

6 Kommentarer til nyt hækleprojekt

 1. Glæder mig til at se det færdige resultat! Hvis det altså nogen sinde bliver færdigt. 😉 Men et evighedsprojekt er jo altid godt at have liggende…

 2. Malene siger:

  Det er dejligt med den slags projekter man kan gå til og fra. Og det med små ruder kan jeg også godt lide, for så føler man, at man får afsluttet lidt hele tiden. Det kribler også i mine hænder for at hækle igen – skal bare lige beslutte mig for hvilket projekt jeg skal kaste mig over samt have bestilt noget garn (det har jeg nemlig ikke noget af, høm:))

 3. Mette siger:

  Det ser rigtig fint ud. Gad vide om jeg kan finde ud af det? Jeg glæder mig til at se det færdige resultat 😉

 4. Blomsterpigen siger:

  Uh, hvor fint! Glæder mig til at se det færdig!!

 5. Line siger:

  Øj det ser allerede ret lækkert ud – håber det bliver færdigt, så du kan nyde det 🙂

 6. Tine siger:

  Hvor fint! Jeg melder mig gerne som heppekor, så det bliver færdigt… 🙂

  KH Tine

Skriv et svar