mere marapytta workshop

Dette er lige en servicemeddelelse:

Hvis du sukkede dybt og inderligt (aka. misundeligt) over mit indlæg om at være til Marapytta workshop, så har du chancen nu. Line har netop skrevet ud, at der afholdes en workshop den 12. og 13. november. Det bliver så årets sidste. Jeg kan på det varmeste anbefale det!
Og hvis du ikke tror at du kan lave noget til drengene, så se bare her.

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

3 Kommentarer til mere marapytta workshop

  1. Ida siger:

    Hende Line har altså de vildeste, lækre mønstre! Hvordan er det nu,går du på et syhold?

  2. Anne siger:

    Ida: ja, jeg går til syning hos hende hver anden onsdag. Det bedste jeg længe har gjort for mig selv 🙂

  3. Ida siger:

    Nemlig, sådan har jeg det også med mit keramik og weekendens dukkekursus.

Skriv et svar