Photochallenge 2011: Day 8

Technology

Mine forældre er fuldstændig elendige til at finde ud af deres elektronik. De kan blandt andet ikke stille urene på anlæg og ovn, så det må jeg gøre når jeg er hjemme. Det betyder så også, at i perioder efter skift i vinter-/sommertid er der intet der passer herhjemme.

I dag havde min far købt en cykelcomputer (den mest enkle model der kunne findes i alle Århus’ cykelbutikker), som skulle indstilles og sættes på cyklen. Så tak til farmand for at gøre indlægget lettere for mig 😉

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

3 Kommentarer til Photochallenge 2011: Day 8

 1. Mille siger:

  Godt du kan hjælpe med teknikken…det kender jeg godt det der med husets digitale ure hjemme hos forældrene…det er bare altid nat om dagen, når jeg ikke lige har været forbi;)

  Kh

 2. Maria siger:

  Hvor godt! Måske er det derfor mine forældre holder sig til de gode gamle analoge ure, for kender da alt for godt det med at de liiige skal have hjælp til et eller andet.

 3. Maja siger:

  Er det dit sofabord tingene ligger på? Det ligner vores på en prik.

Skriv et svar