Photochallenge 2011: Day 6

Childhood memory

Hele lørdag blev brugt på arbejde og transport hjem til mine forældre. Mine forældre flyttede, da jeg gik i gymnasiet, så det er ikke længere mit barndomshjem de bor i. Til gengæld er hjemmet stadig fyldt med ting som jeg har kendt hele livet.

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

4 Kommentarer til Photochallenge 2011: Day 6

 1. linda; siger:

  sengetøjet minder mig også helt om min barndom. det var blot med blå blomster. det var ikke noget bedre end at falde i søvn med det omkring sig under blommetræet ved gyngen på en madras.

 2. Malene siger:

  Dejligt at minderne er flyttet med. Er det en nodesamling?

 3. Anne siger:

  Linda: Ja, har vist også godt set det i blå engang. Der er bare ikke noget bedre end at putte sig ned under den kæmpe dyne med blomsterne på 🙂

  Malene: Ja, det er en samling sonatiner, fra dengang min mor faktisk var barn. Hun spillede meget fra dem da jeg var barn, så jeg kan dem nærmest udenad og spille dem direkte fra bladet fordi jeg ved hvordan de skal lyde 🙂

  Kh Anne

 4. Maria siger:

  Det er altid fantastisk, at genopdage minderne fra barndommen. Mine forældre har også flyttet lidt rundt de sidste år og det er ret fantastisk at finde ud af, at følelsen af ‘barndomshjem’ godt kan findes i nye rammer.

Skriv et svar