ønsker??

Nu er der faktisk lige præcis en måned til min fødselsdag. Og bliver man nogensinde for gammel til at glæde sig VILDT meget?
Jeg ser ikke ud til at glæde mig mindre efterhånden som jeg bliver ældre. Elsker at invitere gæster til kage og hygge og at gøre en masse ud af dagen.

Men i år synes jeg at jeg trænger til lidt ny inspiration til min ønskeliste. Den er alt for ens fra år til år, så kunne altså godt bruge lidt input til hvad man ønsker sig når man sådan fylder 26 fra… ja, jer?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

16 Kommentarer til ønsker??

 1. Heidi Clara siger:

  Nu er jeg jo liiidt ældre end dig, så jeg kan roligt sige, Nej, man glæder sig ikke mindre. Jeg glæder mig faktisk mere. Fordi jeg selv gør mere ud af mine fødselsdage end jeg gjorde tidligere, så gør mine veninder faktisk det samme. Hygge-niveauet har hævet sig og det er igen blevet spændende at holde fødselsdag. Så hold endelig fast i den gode fødselsdagsglæde :o)
  Hilsen
  Heidi Clara

 2. Ida siger:

  Jeg er også fuldstændig vild med at holde fødselsdag!
  Mht. ønsker er mine favoritter altid abonnementer på blade, keramik, lækkert køkkengrej og penge til køb af kunst.

 3. Xenia siger:

  Jeg er også med på den med blad-abonnementer. Til min fødselsdag i januar fik jeg fx et abonnement på Mad! og først her for nyligt har jeg modtaget det sidste blad – det er virkeligt en gave, der holder længe!

 4. Den griber jeg gerne 🙂 Jeg fylder godt nok 31 næste søndag, men jeg mangler ALDRIG ønsker. Må lave et indlæg med mine ønsker på bloggen 🙂

 5. Maiken siger:

  Nemt, jeg har et par favorit interiørbutikker hvor jeg skriver at alt derfra er velkommen.

  Tja, og så har jeg vel den mest specificerede ønskeliste med angivelse af størrelser, pris, hvor det kan købes osv. Hav en liste ved hånden og skriv op hver gang en ny idé popper op. 🙂

 6. Sussi siger:

  Jeg er blevet glad for at ønske mig oplevelser og gavekort til ‘forkælelse’, som jeg ikke selv får brugt penge på.

  Du kan fx ønske dig en tur i biografen med personen, der giver gaven. Et årskort, en koncertbillet, abonnement på et blad eller på økologisk frugt og grønt lige til døren, ansigtsbehandling, fodpleje, massage, klippekort til svømmehal eller lign. 🙂

 7. Jeg er også med hang til abbonementer og oplevelser. Især hvis nogen kan finde ud af at oplevelsen er en hyggelig tur rundt på loppemarkeder med efterfølgende frokost … eller i den dur! 🙂

  Eller lækre produkter Damana, John Masters, Tromborg osv. 🙂

 8. Sofie Legarth siger:

  Hej Anne – jeg har også snart fødselsdag 22dage og 3 timer – but who’s counting ;-))) Jeg ønsker mig helt vildt et par koret Hunter Festival gummistøvler – dem med nitter Jearr! Lidt køkkenmaskiner, og en Powerhoop hulahopring (den skulle eftersigende give en sindsyg lille hvepsetalje…. Jear, let´s see about that) og hvis jeg ellers syntes at jeg er lidt nede på gaveideer, plejer jeg bare at ønske mig lækre økologiske kropspleje produkter.
  Håber du får en skøn fødselsdag!

 9. Malene siger:

  Jeg kan godt forstå, du glæder dig. Mht. ønsker er jeg faktisk begyndt at skrive dem ned løbende, for når den store dag nærmer sig, kan jeg aldrig finde på noget. Men lige nu ønsker jeg mig gummistøvler, de gamle er gået i stykker, og et par Hunter ville da ikke være dårligt 🙂

 10. Maria siger:

  Jeg har det perfekte ønske til dig: du ønsker dig strikke-kits! 😀
  Så kan du fortsætte med at blive sej til at strikke via nogle dejlige kits, hvor opskrifter, garn, pinde, evt. knapper og det hele findes i ét kit.

  Kram fra én, der også elsker fødselsdage, selvom hun er blevet tred… øøøøh: niogtyve (igen) 😉

 11. Tine siger:

  Og der var en måned til Annas dåb. Skal vi slå os sammen;)? Her bliver der efterhånden også ønsket mere og mere til hjemmet. Til jul ønsker vi os en god dræ suger:s skrækkeligt!

 12. Mette siger:

  Hvis jeg havde fødselsdag nu, ønskede jeg mig denne fine halskæde :-)http://lonni.dk/wp-content/uploads/2011/08/img_090811-41.jpg. God fødselsdag 😉

 13. Janne B.T. siger:

  Pas. Jeg er blevet så dårlig til ønsker, for jeg synes jeg har alt, groft sagt. Men kan da indskyde, at du har en pæn håndskrift 😛

 14. Mic siger:

  Du må da gerne “låne” nogle af mine ønsker:
  – in good company, black/white stel, marimekko.
  – display me acryl kasser fra Hay.
  – lækre bøger om design og indretning.
  – gavekort til kunst.
  – gavekort til billetnet.
  /Mic

 15. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

 16. Mange interessante ønsker de andre er kommet med.. Men som bookoholic, så må mit største ønske i år være en E-bogs reader, som f.eks. en Kindle fra Amazone.
  /Crazy Cat Lady

Skriv et svar