hjemmebryg

Lige nu ser mit spisebord sådan ud:

I weekenden traskede min kæreste nemlig for første gang rundt i det nordsjællandske på porsejagt med to venner. Og jeg som ellers troede at jeg var den botanisk interesserede i dette forhold.
Men med formålet med porsen in mente kan man måske godt forstå, hvorfor han drog afsted mens jeg plejede trætheden og tømmermændene med veninder og søster.

De var åbenbart ret heldige overhovedet at finde porsen, for de mødte en mand, som lige havde fundet den efter at have søgt i over 2 år!
Udover porsen kom der også rønnebær med hjem – og lyng og hasselnødder som lige nu fylder i vores trængte køleskab. Gad vide hvad der skal blive af det??

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

5 Kommentarer til hjemmebryg

 1. Louise siger:

  Det bliver til god og velsmagende kryddersnaps – bestemt ikke noget at kimse af! Tro mig, I bliver et hit ved diverse julefrokoster hvis I tager sådanne hjemmelavede specialiteter med. Hvis I har problemer med at finde pors, så skal I bare kommer på besøg i det vestjyske – her har vi bunkevis.

 2. Sejt med hjemmebryg. Jeg vil også brygge noget, kan bare ikke fordrage snaps….

 3. Maiken siger:

  Hahaha, Anne din skabsdranker! Har det på præcis samme måde som Julia. Han godt se det hyggelige i det, men er åbenbart ikke blevet voksen nok til at jeg har lært at drikke det… 😉

 4. Anne siger:

  Det eneste jeg kan komme i tanke om er også kun snaps! Men der må da være noget andet, man også kan bruge de forskellige ting til??

 5. Malene siger:

  Så må du hellere i gang med at designe nogle fine etiketter til alkoholen 😉

Skriv et svar