dumhed er…

… at jeg er kommet til at tage så utrolig meget arbejde her over sommeren, så de næste 3 uger bliver fuldtids bag skranken. Og der er kunder HELE tiden. Så lange arbejdsdage med minus overskud til læsning, træning, syning, hækling og ikke mindst til at lære at strikke ordentligt. Hvad var det for en pengegrisk lille satan, der sad ind i mig og sagde god for det i marts, hvor jeg stadig havde masser af overskud?

… at jeg til dagens venindehygge havde glemt mobilen (altså min kamera) herhjemme, så ingen billeder af de fantastiske boller og cupcakes Henriette havde lavet til os. Og heller ingen billeder af søde lille Thea, som ellers var i fantastisk humør. Fik endda lov til at holde hende så længe og så meget, at jeg blev gylpet på mindst 2 gange. Sikke en ære!

I stedet billeder af regnvejrslækkerier og lille Aslan (okay, knap så lille længere), hvis selskab jeg havde æren af i fredags.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

4 Kommentarer til dumhed er…

 1. Æv det lyder som en hård sommer. Så kan du måske trøste dig med at vejret alligevel ikke er til strandture eller ander sommerligt 😉
  God arbejdslyst.

 2. Malene siger:

  Jeg håber kunderne i det mindste er søde ved dig. Og så er det dejligt at høre, at du alligevel tager dig tiden til at se nogle folk efter fyraften 🙂

 3. Maiken siger:

  Til gengæld er du knap så fattig en kirkerotte når semesteret begynder. 😉

  Og så har du jo lige fået en dosis solskin, så du kan klare at være indenfor i det regnvåde danske sommervejr… 🙂

 4. vibeke siger:

  Jeg kommer gerne og forkæler dig lidt om aftenen, når du endelig er sluppet af med trælse kunder 🙂
  Kh V

Skriv et svar