Jeg er klar!

Ikke til eksamen, ha, der er heldigvis en uge tilbage. Man kan vist nok proppe ret meget viden ind i hovedet på en uge, ik? Det håber jeg, for guderne må vide, der er brug for det!
Men jeg glæder mig simpelthen så meget til jeg (forhåbentlig) er færdig, så der er indkøbt lidt bobler til efter eksamen.

Så hvis du er i nabolaget på fredag klokken… hmm.. eksamen 9-15 og så hjem og sådan… klokken fire/halv fem stykker og synes det er synd jeg skal pimpe alene, så kom endelig forbi til et glas asti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

8 Kommentarer til Jeg er klar!

 1. Høytrykk siger:

  Deilig med litt bobler for å feire. 🙂

  Takk for fin kommentar på puten min. Kanskje en DIY hadde vært noe ja.. Takk for tips. 🙂

  Lykke til med lesing, kun én uke igjen! 🙂

 2. Sofie Legarth siger:

  pøj pøj herfra 😉

 3. Malene siger:

  Altså…jeg gad da godt at pimpe med dig. Måske jeg skulle overveje en københavner-tur næste weekend. Pimpe med dig fredag og blogtræf søndag – to fluer med et smæk. Det blir jeg vist nødt til lige at undersøge:) Pøj, pøj med din eksamen! Er sikker på det nok skal gå – super seje Anne!!

 4. Line siger:

  Hvis nu du ikke boede i København, så kunne jeg godt have underholdt dig. Har selv en eksamen på onsdag 🙂

 5. kongemor siger:

  Ahhh det er nu intet som at få en lille “eksamensskid” på! (det lyder godt nok lidt ulækkert ” eksamensskid”, men tror du ved hvad jeg mener:)

 6. Maria siger:

  Det lyder skønt! Godt, at du er velforberedet – med boblerne. Der er ikke noget bedre end et glas Asti ovenpå eksamen, når man er glad, ør og lidt træt i forvejen 🙂 Held og lykke!

 7. Blomsterpigen siger:

  Hov.. min besked er her ik… Nå.. prøver igen. Hold ud- du er der lige om lidt! Og ja- helt ærligt- jeg suuuuger viden til mig den sidste uge inden eksamen HVER gang 🙂 You can do it! Og apropos eksamen- så skal jeg aldrig til det skidt igen 😉 Hilsen Doktoren 😉

 8. Mille siger:

  Ihhh altså Anne jeg siger aldrig nej til et glas bobler;)
  Og lige netop på fredag har jeg faktisk friaften fra bøllerne, da jeg skal på sushidate med nogle skønne damer…
  Sååå hvis du nu mangler én at skåle med så ved du hvor du kan fange mig;)

  Kram

Skriv et svar