Torsdag

Varmer op til at begynde intensivt med eksamenslæsningen. Der begyndes i det små og i dag fandt jeg også tid til en tur rundt på Østerbro med min søster, og et besøg i Normann CPH.

Falder altid over den ene lækkerhed efter den anden derinde og i dag var det især stolene med tilbehør jeg ikke kunne stå for.  Men uden plads til et sofabord bliver der nok heller ikke plads til en lænestol i hjørnet.

Håber I andre også har haft en god dag 🙂

/Anne

Bogmærk permalink.

Skriv et svar

Torsdag

Varmer op til at begynde intensivt med eksamenslæsningen. Der begyndes i det små og i dag fandt jeg også tid til en tur rundt på Østerbro med min søster, og et besøg i Normann CPH.

Falder altid over den ene lækkerhed efter den anden derinde og i dag var det især stolene med tilbehør jeg ikke kunne stå for.  Men uden plads til et sofabord bliver der nok heller ikke plads til en lænestol i hjørnet.

Håber I andre også har haft en god dag 🙂

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

2 Kommentarer til Torsdag

  1. Ida siger:

    Jeg har endnu et besøg hos Normann tilgode, men jeg burde nok snart komme afsted.
    Acapulco stolen er også stadig et ønske hos mig, ligesom de strikkede sky puder ser fantastisk bløde ud…
    God søndag til dig!

  2. Brigg siger:

    for en herlig blogg du har! likte meg godt her! fine bilder og fantastisk ting du lager!.-)

Skriv et svar