Kjoleprojekt 1

Under sådan en læsedag som idag holder jeg som regel pauser af et kvarters længde. Ud over at lave kaffe, kan man jo passende udnytte dem til at klippe lidt dele til kjolen i prøvestoffet. Vil så gerne vide om størrelsen nu passer. For mine mål passer da ikke helt i det skema der er på mønsteret.

Har efterhånden fået læst vejledningen igennem og bliver nødt til at spørge. Når det en gang imellem står (sømtal 5) (tallet varierer). Hvad betyder det egentlig?? Har på fornemmelsen at det er nogle markeringer der skal følges, men synes ikke disse tal er markeret på mønsterdelene?

Ja, har ikke lige et sømometer, men min metode fungerer for mig 😉

Nå men tilbage til gigten.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

14 Kommentarer til Kjoleprojekt 1

 1. Pas.. jeg aner det ik. Men jeg synes, du er pisse sej og effektiv 🙂 Hvad er et sømometer i øvrigt? Jeg har altid bare freestylet lidt hahaha..
  Jeg skal i øvrigt på læsesal første gang i dag! Hurra.. eller noget..

 2. vibeke siger:

  Har ingen ide. Sorry. Sejt du laver prøve. Det har jeg også gjort med et par bukser. Det tager tid. Men i sidste ende er det SÅ meget nemmere at lave den rigtige 🙂 Bedsteste søndag til dig.

 3. Jeg tror det betyder 5 cm sømrum, eller hvad nu tallet angiver. Spændende med kjoleprojekt, glæder mig til at se det færdige resultat!

  Tilbage til gigten? Du mener forhåbentligt pligten, ikke 😉

 4. Tine siger:

  Hehe, det var ikke længe du kunne vente;) Det er altså også alt for spændende at have sådan et projekt til at ligge, når man nu liiiige kunne lave lidt i pauserne:) God søndag! Kh Tine

 5. Anne siger:

  Efter længere tids granskning (i det ene kvarter) står der små tal i nogle af hjørnerne på mønsterdelene. Det er vist sømtallene, som så skal passe sammen. Og er vist godt jeg laver prøver.

  Katrine: Sådan en histregims hvor forskellige mål er markeret så man slipper for at stå med målebåndet til alle sømrum. Hurtigere. Som du kan se bruger jeg 1,5 cm sømrum. Det ternede papir 😉 God læselyst!!

  Vibeke: Hehe, alt forladt 😉 Ja satser på det er godt når jeg skal til det rigtige stof.

  Julia: Der står et sted at der skal 1,5 cm til alle kanter, søm osv. Så tror det er markeringerne som skal passe sammen. Men det kunne de jo godt skrive. Mht gigt så er jeg igang med at læse om det, derfor 😉 Men jo, det er også gigten der så er pligten.. høhø

  Tine: Nej, det der med at lade spændende projekter er ikke min stærkeste egenskab 😉 Aaaaalt for spændende!!! Og tak i lige måde.

  Kh

 6. Maja_B_ siger:

  Du får lige et “Klogeåge” fif herfra…;) når jeg tegner mønstret af, tegner jeg altid sømrummet med på papiret, så skal man nemlig ikke stå fifle med kridt…;)
  Hej fra Maja B

 7. Malene siger:

  Mit gæt er også at det er sømmene med de samme numre, der skal syes sammen…
  God fornøjelse med gigten:O)
  Kh. Malene

 8. Maiken siger:

  Mine overspringspauser har altid haft en tendens til at blive længere, så respekt hvis du virkelig kan holde det på de fastsatte minutter. 🙂

  Go’ læsning og syning….

 9. Vicki siger:

  Det ser spændende ud Anne, det glæder jeg mig også til at se:)

 10. linda; siger:

  jeg ville ønske, jeg ku’ hjælpe! heldigvis er der andre i blogland, der kan 🙂 glæder mig til at se det færdige resultat

 11. puha – jeg troede du havde gigt! glæder mig til at se din kjole – færdig!

 12. Brilleting siger:

  WOW, Anne, hvor jeg dog beundrer din selvdisciplin! Pauser af et kvarters længde – det gad jeg godt have lært mens jeg studerede! Kjoleprojektet ser superspændende ud – spændt på at se det færdige resultat! 🙂
  Fortsat god aften og læsning med pauser på et kvarter!! (wow igen!!)
  Kram i massevis fra Jane

 13. Sandie siger:

  Ja jeg er altså også vildt imponeret over din selvsisciplin! Hvordan gør du? Du kunne tjene fedt på den formel ;o)
  Spændende projekt, glæder mig til at se det endelige resultat!
  Rigtig god læsning -det skal nok vise sig at være alt dit hårde arbejde værd!

  Kh Sandie

 14. Heidi siger:

  Jeg bukker mig i støvet over du kan overholde 15minutters pauser, sy mønstre ved jeg intet om. God fornøjelse med gigten!

Skriv et svar