Groot feest in de kleedkamer

Og for dem som ikke kan hollandsk (hvilket jeg altså heller ikke kan) betyder det: Stor fest i omklædningsrummet.
Min søde kæreste går nemlig rundt som en glad lille gris i disse dage. Siden i går har han ikke været til at skyde igennem. Overskriften er nemlig “lånt” fra Ajax Amsterdams hjemmeside, idet de i går vandt deres 30 mesterskab i den Hollandske liga. Det er den klub min lille fodbold-fanatiske kæreste holder med, så ja, han er ret glad og tog på arbejde i dag i sin hjemmebanetrøje.
Nå, men hver mand sit nørderi siger jeg. Tror ikke man finder mange mænd uden de har en eller anden mere eller mindre mærkelig interesse og min kærestes er altså fodbold, som jeg også har vist tidligere. Desværre kan man ikke undgå at opfange ting og flere og flere for mig fuldstændig ligegyldige fodbold-facts fylder efterhånden i hovedet.

Personligt er jeg da glad på hans vegne, men samtidig har vi lige fået afslag på endnu et boligtilbud. Det er 3. gang at vi får afslag efter at have fået at vide at vi er nummer 2 i køen. Åbenbart er det kun nummer 1 som får deres reelle plads i køen at vide, alle vi andre er nummer 2. Og vi har ingen ide om hvor mange der får tilbuddet eller hvordan der skelnes mellem alle dem som får tilbudt boligen som nummer 2. Ret frustrerende egentlig, nu hvor vi egentlig bare trænger til noget mere plads – snart!
Undskyld galden fra min side, men det er altså bare så irriterende ikke at ane hvornår eller hvad eller noget som helst.

Billedet er lånt her. Og ja, ham der holder deres schaal (“skålen”) er dansk, Christian Eriksen.

 Så, ikke mere fodbold herfra den næste laaaange tid 😉

God mandag til alle.
Kh Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

7 Kommentarer til Groot feest in de kleedkamer

 1. Frk.B siger:

  Nårh, det er da lidt sødt 🙂 Så kan kopperne rigtig komme frem 😀

  Jeg håber, at der snart er en lejlighed til jer – det andet er da for frustrerende!

 2. Ann-Christine siger:

  Hahaha, vi har også en enkelt fodboldkop – og jeg synes den er SÅ grim, men holder mund med det, så længe den ikke formere sig 😉

  Hvor må det være frustrerende at der ikke snart dukker en god lejlighed op. Jeg krydser fingre for at det snart er jeres tur

 3. Pernille siger:

  Øv med lejligheden, men mon ikke snart der sker noget, det krydser jeg fingre for. Der plejer jo at ske en masse med boligmarkedet når sommeren kommer…

 4. Sara siger:

  Kender fodboldmanien… 😉

  Hmm, er der småfolk på vej?

  – Sara

 5. Malene siger:

  Åh Anne hvor jeg kender det…det er bare så frustrerende, når man har indstillet sig på at komme væk fra et sted. Det er da heller ikke helt fair med deres måde at nummerere på. Håber det snart bliver jeres tur!

 6. Sine siger:

  Jep, uvidenhed er årsag til frustration. Pøj pøj næste gang i får tilbud : )

 7. Det er da fint, at de hollændere har kunnetlåne det danske landsholds trøjer. Havde de ikke råd tilnogen selv?

  (Blink,blink)

  Glædelig mandag.
  Kirsten

Skriv et svar