Krittewitt bukser

Ann-Christine
Jeanette
Julias Otto

Aslan og Thea

Bogmærk permalink.

Skriv et svar

Blogtræf i København

Som Vibeke skriver på sin blog så havde vi i går et vigtigt møde med Mille og deres 2 lækre babyer. Vi voksne skulle nemlig igangsætte planlægningen af et blogtræf her i København.  Og babyerne… Ja de gumlede, sov, kravlede, snaskede, hyggede sig og så meget, meget søde ud.

Dagen for  bliver søndag den 19. juni kl. 14, og stedet er i Fælledparken. Vi har dog en indendørs lokation i ærmet, hvis vejret ikke skulle holde. Så ingen aflysning på grund af regn her. Konceptet er afslapning og lær hinanden at kende med kage, kaffe, bobler og hvad vi ellers skulle finde på. Det skal vi nok sørge for til gengæld for at deltagerne smider en 20’er eller deromkring i puljen.

Så hvis du tænker at det da lyder fantastisk hyggeligt og at det kunne du da godt tænke dig så skriv en mail til Vibeke på vibekeno1@yahoo.dk. Vi skal selvfølgelig nok komme mere info som tiden nærmer sig.

Vi glæder os til at møde jer og hygge, så håber at der kommer så mange som muligt. Lån gerne billedet til lidt reklame 🙂

God weekend

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

15 Kommentarer til Blogtræf i København

 1. Maria siger:

  Så hyggelig og god en idé. Jeg er meget fristet, og gør det s.. nok 🙂 men bliver jo næsten genert bare ved tanken. Fjollet, for jeg er sikker på, at der kun findes søde blogkvinder, og at jeg nok ikke er den eneste, der har det sådan 🙂

 2. Ih sikke et godt initiativ 🙂 Men kan godt følge dig Maria, men for pokker det kan jo kun blive hyggeligt! 😀 Lidt som en ret mærkelig og anderledes blind-date…hehe..Jeg har sat kryds i kalenderen..:)

 3. Anne siger:

  Kan I så komme! 😉
  Ja Maria, det er altid lidt nervepirrende at møde nogen man har læst med hos, men ikke nødvendigvis kender. Men folk er jo altid indstillet på at det skal være hyggeligt, og så bliver det hyggeligt! Sådan har det altid været for mig i hvertfald 🙂 Så synes du (og jeanette!) skal komme.

  KH Anne

 4. Fru Schou siger:

  Anne har ret:-) Jeg havde det på samme måde inden det store forårsmarked i Odense, men man skal bare hoppe ud i det… Det var SÅ hyggeligt at få hilst på en masse blogdamer… og glæder mig kun til at møde flere:-)

  Kh Ninna

 5. Gitte siger:

  Jeg synes det er et supergodt initiativ. Jeg tager mod til mig og skriver med det samme en mail til Vibeke, for det bliver så hyggeligt at møde andre bloggere.
  Kh Gitte

 6. Asli siger:

  Wuhuu! Fedt. Jeg kommer! Og dem der er generte: Jeg forsikrer jer for at blogland er fyldt med åbne arme og plads til forskellighed. Også LIVE! Kom det bliver fedt!
  Fik jeg sagt “fedt”?

 7. Maiken siger:

  Ehj, det lyder dælme hyggeligt. Men taget in mente at det ligger i den anden ende af landet og vi har barnedåb den dag, så må jeg jo nok melde pas. 😉 God fornøjelse!

 8. Det lyder top hyggeligt! Jeg er frisk – og vil mægtig gerne komme. Jeg skal dog til en stor sommer-fødselsdagsfest dagen før, såååå… :-/ Men nu har jeg sat et STORT kryds i kalenderen.

  Kh, M

 9. Michelle siger:

  Uh, det lyder spændende og meget fristende! Jeg skal muligvis til fødselsdag, men hvis ikke så er jeg frisk på at møde nye ansigter.

 10. Linsens siger:

  Ja, endelig sker der noget i KBH:-)
  Skide godt initiativ tøser!
  Det er da lige noget for Ankermusen og mig:-)

 11. Blomsterpigen siger:

  Det må være en fejl, at I ikke har lagt det i Århus!! SMILETS BY!! 🙂 Jeg ville bare så gerne, men jeg er ret presset lige deromkring.. kan man melde sent tilbage? Jeg skal jo helt fra Århus, hvis det er.
  Knus Katrine

 12. pif paf puf siger:

  Ihh det lyder spændende. Ved endnu ikke om jeg kan da vi har en aftale den weekend, meeeen prøver lige at se om jeg kan gøre et eller andet så jeg kan komme med…

 13. vibeke siger:

  I hvor er det dejligt at høre I har lyst. Krydser fingre for at I måskeer hopper med på vognen 🙂
  Kh V

 14. Annchen siger:

  Lyder som en skøn idé – men der er dælme langt fra midtjylland;)
  Hvis det nu lige skulle passe med en københavner-familie-tur så melder jeg mig på banen – også selvom jeg bestemt også er til den generte side i sådanne fora..;) Men man skal vel udfordre sig selv..
  Er der mon en sidste svar dato..?
  KH Anne

 15. Heidi Clara siger:

  Uha, det lyder farlig hyggeligt :o) Hvis jeg kan få løsrevet mig af familiens bløde kløer :o) så er jeg på :o)

Skriv et svar