Tidsfordriv og koldskål

Prøver lidt at få tiden til at gå. Kæresten er som nævnt tidligere væk igen i denne weekend, men det er faktisk knapt så sjovt denne gang og savner ham. Så forsøger at få tiden til at gå med læsning, sol, syning, koldskål og jordbær. Må se hvad jeg ellers finder på.

#1 Da jeg var barn søgte vi efter chokoladeæg i haven påskedag. I stærk kamp med min far og vores hund.
#2 Efter et kapitel i denne kleppert blev det også nødvendigt med en lur i solen.
#3 Den bedste hjemmelavede koldskål.
#4 Dagens projekter. Lykkeligt fri for elastik i linning og skråbånd, men til gengæld en ny kamp med trykknapper.

Kan ikke lade med at give opskriften på min koldskål. Ved der er mange andre, men herhjemme er vi helt vilde med den her. 

Kærnemælk, tykmælk, vanilliesukker (eller den ægte vare), citronsaft og sukker.

Tykmælk og kærnemælk blandes i forholdet 1:1 med et par tsk sukker (efter smag). Jeg plejer så at bruge et sqeeze citronsaft og en tsk vanillesukker, men igen er det efter smag. Den skal have lov at stå nogen tid inden man spiser den, så bliver det bedst.
Med hensyn til kammerjunkere er jeg lidt en snob, så bruger helst bagerens (i dette tilfælde Superbrugsens) egne. Det er bedre end de helt industrielle og kan kun anbefale at undgå Karen Wolff’s de “lette”. Har sjældent smagt noget så tørt!

God søndag
/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

10 Kommentarer til Tidsfordriv og koldskål

 1. Cecilie siger:

  Uuuuuhm koldskål…. Jeg ELSKER det! Din lyder god, får helt lyst til at prøve med det samme. Mon de har vanilje sukker i 7-11? Håber du snart får din kæreste hjem igen;-)

 2. Malene siger:

  Elsker også koldskål og laver ofte samme version som din. Rigtig fint stof nederst. Er spændt på at se, hvad du laver ud af det.

 3. Malene siger:

  Og forhåbentlig får du snart kæresten hjem igen!??

 4. Anne siger:

  Cecilie. Afsted med dig, den kan altså anbefales 😉 Og nem. A kommer heldigvis hjem imorgen 🙂

  Malene: Tak skal du have, du får det at se på markedet regner jeg med. Og han kommer hjem imorgen heldigvis 🙂 Bare lidt småkedeligt her til aften så.

 5. GINGER siger:

  Hejsa… jeg tøffede lige forbi din blog, da jeg så, du var blevet fast læser hos mig. Hvor er her dog hyggeligt! Tror jeg vil besøge dit blog-hjem med jævne mellemrum fremover.
  Kh GINGER

 6. Jenny siger:

  Det er da træls, at du igen skal være alene hjemme. Er der ingen af dine veninder, der har tid til at bruge lidt tid lidt hygge? (mine egne veninder er travlt beskæftiget her i påsken.) tænker på dig.

  God påske 🙂

 7. Mille siger:

  Det ser godt ud med koldskålen og jeg elsker også den hjemmelavede udgave – må snart prøve din;)
  Håber du har haft en dejlig aften selvom A manglede=) Kender godt den følelse.

  KH

 8. Sofie siger:

  Ih Anne min pige, sku lige ha vidst at du sad der helt alene, så sku vi da bare ha hygget sammen! Men ser rigtig lækkert ud med den koldskål og dejligt at manden kommer hjem igen i dag 🙂

 9. Linsens siger:

  Ser lækkert ud.
  Ja trykknapper kan man have meget sjov med, jeg er heller ikke altid bedste ven med dem.

 10. Linn siger:

  Åhh, hvor er der mange sommerfølelser der rummes i det der første billede. Jeg kan ikke lade være med at smile… Tak for det!

Skriv et svar