Vinderen af Retro Villa give away

Endelig blev det tid for at finde vinderen i Retro Villa give away’en her på bloggen.
Min søster, hvis fødselsdag vi fejrer her til aften, fik æren af at vælge den heldige vinder. Hun blev valgte tallet 89, som altså dækkede over en kommentar fra Mille! Mille har også en rigtig, rigtig fin blog, der hedder mille1000fryd, som altså bestemt er et besøg værd.

Mange tak til alle jer der deltog og alle de søde kommentarer. Har lyst til at sende jer allesammen en pakke som den her, men det kan desværre ikke lade sig gøre. Har til gengæld fået lidt blod på tanden til at søsætte endnu en give away. Skal bare lige finde på hvad det skal være!

Et stort tillykke med Mille, som meget gerne må maile sin adresse til mig, så jeg kan få gaven sendt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

3 Kommentarer til Vinderen af Retro Villa give away

 1. Mille siger:

  Eeeeeejjjjj altså Anne hvor er jeg bare glad! Tænk at jeg har vundet den fine retro villa give away!!! Mailer dig fluks min adresse…

  Kh Mille

 2. Mille siger:

  Psst…måske er jeg blind, men jeg kan ikke finde din mail nogen steder?

 3. Anne siger:

  Den er vist under min profil, men du kan lige få den her: annemullewitt@gmail.com
  Dejligt at høre at du er glad for den!

Skriv et svar