Mandag med Sis

Mandag aften var min søster på besøg .

Udover at spise fødselskage i form af min svigermors cheesecake pimpet med granatæble i dagens anledning, og få gaver var hun så sød at hjælpe mig med farvesammensætninger på mine punge. Det er lidt af en udfordring at finde de rigtige farvesammensætninger til mine stråler. Åbenbart er jeg nærmest farveblind og kan kun se de sammensætninger for mig som jeg selv 100% kan lide. Så er det godt at der kan komme en og ryste lidt i posen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

15 Kommentarer til Mandag med Sis

 1. Maria siger:

  Det ligner absolut ingredienser til en hyggelig aften! Det er altid godt med en frisk mening, selvom det nu også lyder som en rigtig god strategi at gå efter, hvad du selv bedst kan lide.
  Kh

 2. ohhhappy siger:

  Sød søster+krea+kage, det må være ingredienserne til en perfekt aften :). Kender godt problemet med valg af farver, ender også altid op med de samme kombinationer,dem som JEG bedst kan li, selvfølgelig ;)… Men er begyndt at sætte min kæreste til at kombinere farver en gang imellem, og han er faktisk ret god til det…

 3. Anne siger:

  mmmhh… cheesecake med granatæble, det lyder fa**** lækkert!

 4. den der kage … nu savler jeg ..lidt hehe
  ja det må være rart med en søster 🙂

 5. Ha ha… kender det med momentvis farveblindhed. Jeg er nu færdig med mit babytæppe – valgte til sidst kun at bruge fire forskellige farver. Jeg var blevet kombinations-kugleskør…

  Glææder mig til at se de færdige reslutater! Det er altid godt at blive inspireret og udfordret lidt i sine egne farvevalg!

  Kh, M

  Ps. Du burde lave en fotobog med billeder af alle dine kreationer. Se min blog – måske en idé? 😉

 6. Anne siger:

  Maria: Det var også bare rigtig hyggeligt, selvom min søster klipper ufatteligt langsomt 😉 Tror også det bliver meget i min stil, så håber jeg bare at folk ikke synes at det er alt for kedelig!!

  Ohhhappy: Ja, det er lidt spøjs så ensporet man kan være! Ved nu ikke helt med kærestens farvesmag, men måske skulle det da afprøves 🙂

  Helle: Den er ufatteligt lækker den kage!!!

  Mette: Ja, det er lidt svært med farver, har nogle tæpper ventende og gruer for det!!
  Glæder mig også til at vise de færdige frem 🙂 Og tak for tippet, tager billeder af mulighederne nu til min computer og kigger på dem der, det kræver bare dagslys. Fik faktisk en fotobog af min kæreste i gave. Billeder fra ferier i alle vores år sammen. Havde taget nogen tid for ham at sætte sammen, men sikke en dejlig gave!

 7. vibeke siger:

  Fedt med søsterhygger. Jeg har tre dejlige brødre men har altid ønsket mig en søster til lige præcis den slags. Glæder mig til at se dem..:-)

 8. Malene siger:

  Søsterhygge er det bedste jeg ved…især når man kan være kreativ sammen. Kender godt det med kombinations problematikken. Det kan være rart med andres input af og til, da man godt kan stirre sig blind på det man selv foretrækker.

 9. Anna Svenning siger:

  Hej Anne

  Tak for kommentaren på min blog; du skal være hjertelig velkommen til at deltage i giveawayen:-)
  Jeg har tre lag i alt – mellemstykket er fleece – det giver tæppet et flot fald og gør det mere brugbart. Jeg quilter igennem alle tre lag.

  KH
  Anna

 10. Garsdal siger:

  Hmmmm….kan man mon se mer om de punge på din blog? Vil straks kigge mig omkring…det ser spændende ud. Og yummi til den kage dér:-)

 11. Anne siger:

  Vibeke: Har så selvfølgelig altid ønsket mig en bror 😉 Men søsterhygge er nu skønt!

  Malene: Mmm, det har vi ikke gjort det så meget i tidligere, men var dejligt.

  Anna: Det er jeg glad for at høre 🙂 Og tak for oplysningerne, lyder som en god ide med fleece ja. Det vil jeg da lige afprøve!!

  Sidsel: Har vist dem i indlægget eksperimenter. Er ikke så forfærdelig langt endnu, som sagt driller farverne. Skal lige lure hvad der er in og hvad jeg kan lide. Og ja, meget yummi!

 12. Malene siger:

  Ren søsterhygge. Og dejligt med friske øjne der kan og vil give inspiration.

 13. Kiiromi siger:

  Mums, vilken härlig kaka!!

  /Mia 🙂

 14. linda; siger:

  mmmh, hvor ser det dejligt ud. jeg har godt nok kageabstinenser i øjeblikket. jeg glæder mig meget til at se de færdiglavede punge:)

Skriv et svar