En strikbegynders mareridt

Det var virkelig hvad jeg gennemlevede igår, da jeg skulle have fat i strikketøjet. Lige pludselig sad jeg med alt garnet og den udfærdige vest i hænderne, mens strikkepindende lå på bordet! Åh åhhh nåede jeg bare at tænke og gik lidt i panik. For kunne vel nok se maskerne, men var da ret så usikker på hvordan de lige præcis skulle samles op.
Så er det godt at man kender en fantastisk en som man babu-babu kan rende ned til og få lidt hjælp. Så nu kan jeg komme videre igen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

11 Kommentarer til En strikbegynders mareridt

 1. Mille siger:

  Åh ja der er bare for meget at holde styr på i strik…
  Jeg kastede mig ud i babyvest strik, men så fik jeg en fin lille Babyhæklet (bog) i fødselsdagsgave og har i stedet kastet mig over en lækker hæklet cardigan i det skønne baby alpaca jeg lige har købt på udsalg.
  Ved ikke om det strik dér bliver mig??? Men jeg må næsten lige give det en chance…

 2. Heidi siger:

  Hej Anne
  Det var godt redningen var nær:) Jeg er meget vild med dine punge, er du på marked begge dage?

 3. Annchen siger:

  Godt hende strikkeeksperten lige kunne hjælpe;)
  Det er også sket for mig flere gange – heldigvis med min mor eller min meget-strikkende-kollega i nærheden;)
  Nyd aftenen – strikket ser rigtig lækkert ud!
  Kh Anne

 4. Anne siger:

  Mille: Ja, har godt haft lånt Babyhæklet bogen og der er nogle så fine ting. Vil bare også så gerne strikke, så bliver lige ved lidt endnu.

  Heidi: Ja, det er dejligt at have sådan en dygtig en boende tæt på. Er på marked alle dage som jeg vist også lige har skrevet inde hos dig 🙂

  Anne: Ja, min mor ville også umiddelbart kunne hjælpe, hvis hun ikke lige boede i Jylland 🙁

 5. pu ha…godt med en redningsmand om hjørnet:-) Jeg tager virkelig hatten af for dit strikkeprojekt…jeg ville ønske jeg selv fik kastet mig ud i lignende en dag. Godt gået – glæder mig til at se slutresultatet.

 6. Frk. Lyngsø siger:

  Årh.. Jeg kender det kun alt for godt, det der med at stå med strik i den ene hånd og pinde i den anden.. Måske hjælper det heller ikke på det hele når katten opdager strikkekurven?

 7. Chabis siger:

  Hvor ville jeg ønske det var mig der kunne strikke! 🙂

  Jeg har tagget dig i en blogleg: http://cbisgaard.blogspot.com/2011/02/blogleg.html

  (sorry hvis du er blevet tagget før , det er ikke til at huske mere :))

 8. Kiiromi siger:

  Oj det där ser väldigt avancerat ut.

  /Mia 🙂

 9. Andregasellen siger:

  Det ser komplisert ut!Godt at du noen å ringe til, ikke alle har 911-linje til strikkehjelp!
  Jeg tror jeg må lære meg å strikke:)
  Tenk at du bor i København, jeg er ikke så rent lite misunnelig.Hvis jeg skulle bodd noe annet sted enn her så måtte det nok være København.En flott by med fine mennesker:)
  Ha en fin dag!

 10. Maiken siger:

  Respekt for at du kaster dig ud i strikningens kunst, og godt hjælpen var nær! Faktisk hørte jeg i fjernsynet for nyligt at strikning er blevet hot, hvilket jo stemmer meget godt overens med alle de unge kvinder som griber strikkepindende herinde…

  Har BTW (og selvfølgelig) en award til dig på min blog. :o)

 11. Signe siger:

  Ha ha, Anne! Jeg sad lige og surfede din strikkategori på bloggen tynd og pludselig var jeg tilbage til 2010:) Mangler sådan lidt tips og tricks. Er totalt striknovice, men VIL blive god.

  Gik i gang med en babyvest på pinde 3 (Uhhh, synes det er småt) efter kun at have strikket forskellige pandebånd for cirka fem år siden på pinde 7:D

  I går skete det du beskriver her med min vest – og jeg var næsten færdig! Var nærmest ved at tude, og jeg kom til at rive i min tråd, så nu kan det nok ikke ordnes igen. Så altså! Jeg starter i dag på et par gamacher i rib til babypigen også på pind 3. Aner ikke om jeg kan finde ud af det, men jeg vil.

  Har du evt. et tip til en opskrift med liiidt tykkere pinde? Så sig endelig til:) Du er så dygtig nu. Bøjer mig virkelig i støvet.

Skriv et svar