hvordan påvirker jeg min træmand af en kæreste

Bogmærk permalink.

Skriv et svar

Drengehygge?

Hvad gør man når man er fanget i en lille lejlighed med 6 fodboldfanatiske fyre, der insisterer på at se landskamp og samtidig først diskutere værdien af samtlige danske fodboldspillere i ind- og udland for derefter at hagle samtlige fodboldprogrammer og fodboldkommentatorer ned.

Strikker og spiser kage!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

7 Kommentarer til Drengehygge?

 1. Holder mund & blogger.

  Glædelig onsdag & fodboldkamp.
  Kirsten

 2. He he – der er mange ting kvinder ikke forstår…. Henrik har valgt at tage ud.. tror ikke han gider dumme spørgsmål 🙂 Det ser eller hyggeligt ud… er det dig der har iklædt dig en ren morfar?
  Sov godt – Christina

 3. Anne siger:

  Kisser: Lige præcis 😉 Mobber dog lige tilbage en gang imellem. Tak og i lige måde!

  Christina: Ja, det er mig i morfar (kærestens), men en af hans venner har valgt at dække sig med et af mine hæklede tæpper 😉

 4. Annchen siger:

  Synes du har valgt den rette underholdningsløsning;)
  Min er den samme..:) Mere bloggin og surferi end kreativitet – må hellere få slukket maskinen;)
  KH Anne

 5. Malene siger:

  Hehe…jeg er altså en af dem som troligt sidder og ser alle landskampe (stort set) og ikke mindst diskuterer de forskellige spilleres værdier i ind- og udland:) Meeen kage og strikketøj lyder nu heller ikke dårligt…det kan man sagtens gøre samtidig med:)

 6. Frk. Lyngsø siger:

  Jeg slap for en aften foran fodbolden, da jeg (heldigvis for mig) har en kæreste, der heller ikke synes godt om fodbold.. Men jeg synes nu det ser ud til, at du havde en dejlig aften, selvom der var dømt fodbold i flimmerkassen 🙂

 7. Kiiromi siger:

  Hihi, känner igen mig i det, med min man. Men du..vilken smarrig tårta!!

  Trevlig afton och helg!

  Kram Mia 🙂

Skriv et svar