Genvundne vaner

Den første dag i min nyvundne frihed blev spenderet i selskab med den lille lækkerbisken af en gut her, hans mor og en anden dejlig veninde.

Efter eksamen mandag nåede jeg lige i stofbutik efter lagenlærred i lækre farver til forskellige eksperimenter jeg overveje at vove mig ud i. Og nej, det er nok desværre ikke noget vildt for de garvede krea-damer her i blogland. Men for en begynder som mig er der stadig meget nyt at lære.
Og jeg glæder mig til det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

4 Kommentarer til Genvundne vaner

 1. Therese siger:

  Det lyder spændende med sådan et projekt. Dejligt at du får nydt ferien.
  Jeg skrev på et af de gamle indlæg forleden, men ved ikke om du har set det – så copypaster lige til denne kommentar:
  Hvis du lægger inde med notater til Renes og urinvejene (filtration, reabsorbtion, secretion og miktion), og regulering af væske- og elektrolytbalancen, du vil dele – så modtages de med kyshånd ;o) min mail: tess@stofanet.dk (jeg læser sygeplejerske på 2. semester)
  Tak, Therese

 2. Asli siger:

  Der er bare ikke noget så vidunderligt, som endelig at kunne kaste sig ud i projekter, som man har holdt på standby pga. eksamenslæsning. Superdejligt for dig. Glæder mig til at se mere 🙂

 3. vibeke siger:

  Anne. Glæder mig så meget til at se hvad du finder på. Vi sybegyndere må stå sammen.

 4. Anne – jeg har ikke fået mail med koder! ? Kram fra C

Skriv et svar