Sne-spam

Ja, jeg ved godt at der har været uendelig mange indlæ på det seneste om sneen, hvor smuk den er og så videre. Men det skal nu ikke forhindre mig i lige at tilføje et.
Da jeg i weekenden var i det sønderjyske, hvor der i øvrigt var skuffende lidt sne, tog jeg nogle billeder af rimfrosten. Gennem det sidste af togturen var der skiftevis helt tåget og helt klart med skarp, skarp solskin. Det var en næsten surrealistisk oplevelse, og fordi solen hele tiden skinnende, selv gennem tågen, var der et helt fantastisk lys. Det var fuldstændig overnaturligt. Samtidig var ALT helt dækket at et ganske fint, tyndt lagt rimfrost med de vildeste krystaller. Okay, det er lidt svært at forklare, så her kommer lige lidt flere billeder.

Det sidste billede er fra gårsdagens gåtur gennem Fælledparken, på vej til undervisning.  Her stod solen helt lavt, og det mønster der var blevet dannet i sneen på grund af de sidste par dages snefygning stod helt klart frem.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

3 Kommentarer til Sne-spam

  1. Ja det er virkeligt bare smukt ude.. og lyst.. og jeg håber det ser lige præcis sådan ud juleaften… 🙂

  2. Anne siger:

    Sneen er bare smuk! Jeg knipser også ivrigt løs med kameraet:)

  3. Rigtig fin blog – følger med fra sidelinjen.

    Sne er smukt, men i disse dage for koldt til mig. Meget smukke billeder 🙂

Skriv et svar