Papirsprojekter

Vovede mig ind i løvens hule idag. Stedet er nok bedre kendt som Husflid. Jeg skulle bruge lidt REL-papir til nogle julegaveprojekter jeg har. Men så står man jo der og kan slet ikke beslutte sig, og kommer måske faktisk hjem med noget mere end hvad man bør. Suk, story of my life.

Nu skal jeg så bare styre mig, og ikke lave alt for mange overspringshandlinger med papiret. Skal jo lige nå at forberede mig til den sidste omgang undervisning af mit kære hold, og skal også til en god vens fødselsdag her om en god times tid. Der er nok at tage sig til.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

8 Kommentarer til Papirsprojekter

 1. Gowry siger:

  Glæder mig til at se, hvad du finder på, Anne 🙂

 2. I’m curious what you’re going to make out of it! Thanks for following my blog!

 3. Malene siger:

  Smukke mønstre du har valgt. Jeg glæder mig til at se, hvad det munder ud i 🙂

 4. MALENE siger:

  Fine papirer du har valgt. Kender godt det med at det kan være svært at begrænse sig, men “heldigvis” er der ingen butikker her i nærheden, som forhandler papiret og ofte er jeg for nærig til at betale dyr porto, hvis man kun køber lidt.
  Glæder mig til at se, hvad du skal bruge papiret til.
  Kh. Malene

 5. vibeke siger:

  Uha det er en “frygtelig” butik. Ideerne og dankortet flyver ved besøgene. spændt på at se hvad der kommer ud af dem..:-)

 6. mette siger:

  Fint fint papir. Fristelser er der nok af! Glæder mig til at se resultater : )

 7. Anne siger:

  Kender det alt for godt, at man ikke helt kan lade være med at købe alt for meget i forhold til planlagt! Det er da også “farligt”, at du bor så tæt på Husflid;)

 8. Marolle siger:

  ihhh ! jeg ønsker mig også mere REL papir. Glæder mig til at se hvad du får lavet 🙂

Skriv et svar