Nye bekendtskaber

Søndag var en dag fyldt med indtryk. Hold da op, hvor var jeg træt da jeg kom hjem, men på en god måde.

Barbara havde lavet denne gave som jeg var så heldig at vinde.

 Jeg havde meldt mig til jule-krea-træf hos Tine, som havde været så venlig at åbne sit hjem for godt 10 blog-damer. Ud over undertegnede var Anne, Wenche, Susan, Jeanett, Mirjam, Asli, Heidi, Mia, Barbara og Anne-Mette der også. En masse dejlige damer, som jeg er glad for at have lært lidt bedre at kende. Der blev spist risengrød, fantastiske muffins, æbleskiver, lækker kaffe, biscotti, en enkelt clementin og meget andet. Vi havde også pakkeleg, hvor mit blodtryk som sædvanligt stiger lidt for meget, det værste kommer vist op i mig. Efter endt spil havde jeg ikke noget gave, men Wenche var så sød at give mig en af sine. Så fik det smukkeste kræmmerhus og stof-øreringe, som Barbara havde lavet. Det var virkelig skønt, og som Anne så godt udtrykker det: “Blogpiger er virkelig gode til at hygge:)” Så enig, så enig.

Efter træffet drog nogle af os mod et julemarked på Frederiksberg. Jeg købte et postkort som jeg håber på at kunne indramme på et tidspunkt og så de flotteste julehjerter i plexiglas fra Nunabee, som jeg har ønsket mig siden jeg så dem hos både Mia og Anne. Dejligt, nu er jeg ved at kunne være julepyntssamlingen bekendt.

Bagefter tog jeg forbi en kær veninde, for lige at hygge lidt med hende og hendes lille søn. Hun havde bagt pebernødder, så endnu mere julehygge der, og samtidig var der en lille gave i form af en fin gammel kaffe-dåse som hun havde købt til mig. Mange tak, Eda, er så glad for den.

Dejlig at gå i seng med et kæmpe smil på fordi man bare har haft så skøn en dag 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

13 Kommentarer til Nye bekendtskaber

 1. Frk.B siger:

  Hvor ser det bare hyggeligt ud! Rigtig dansk julehygge! Jeg er lidt misundelig 😉

 2. Maiken siger:

  Ehj, det lyder bare som en helt igennem fantastisk dag!

 3. Anne siger:

  Hej Anne
  Ja, vi er virkelig gode til at hygge:) Det må vi gøre igen!

 4. Ja, det lyder virkeligt til at I har haft en hyggelig dag.. og alle ser glade og tilfredse ud, og jeg er kun en lille smule misundelig.. ;))

 5. Anne siger:

  Det var super-hyggeligt, kan godt forstå hvis man er lidt misundelig.

 6. MALENE siger:

  Det ser bare så hyggeligt ud. Fortryder også jeg ikke kom med, men det var lidt svært at få klemt ind her i december. Næste gang vil jeg med…også selvom det er i den helt anden ende af landet…

 7. Karen siger:

  Hej Anne
  Det ser godt nok hyggeligt ud:)

 8. Selv tak for en rigtigt hyggelig dag – håber meget at vi kan gentage det på et tidspunkt 🙂

  Kh. Mirjam

 9. Asli siger:

  Hej Anne
  Det er sjovt, du skriver, at du gik i seng med et kæmpesmil på læben – jeg havde det nøjagtig ligesådan. Tusind tak for en dejlig dag.
  Kh
  Asli

 10. Skumkat siger:

  *fnis* Jeg kan levende forestille mig kampen om pakkerne. Bliver selv lidt hysterisk til sådan en pakkelg. Men det ser virkelig hyggeligt ud.
  -Mette

 11. I'm with Leia siger:

  Hej og tak for sidst – det var så hyggelig at mødde dig og alle de andre – glad at en nordmand kunne være med (selv om det var første gang jeg fik opleve en pakkeleg – sjovt)

  Har lagt nogle billeder ud 🙂

  Håber dette bliver gentaget 🙂

  kh.
  Heidi fra I’m with Leia

 12. Marolle siger:

  ej det ser bare så hyggeligt ud!
  er det noget som bliver gentaget ?

 13. Mille siger:

  Så hyggeligt og jeg vil super gerne være med en anden gang til bloggertræf… Mon ikke man kan finde tid i det nye år?
  Knus

Skriv et svar