Blogleg

Jeg er blev opfordret af Line fra Enjoy-being-duen til at deltage i denne blogleg. Det er lidt som en venindebog, og det er da alt for lang tid siden at jeg har udfyldt sådan en.

Blog: Krittewitt (http://krittewitt.blogspot.com/)
Kælenavn: mullewitt, anse, anne-pande (og diverse andre konstellationer af mine navne)
Yndlingsfilm: 
Yndlingsbog:
Yndlingssanger(inde): Det må vist være Thomas Dybdahl, bliver aldrig træt af at høre ham, men Leonard Cohen er også højt oppe på listen. Af kvindelig kunstnere nok Tina Dickow.
Yndlingsband: U2 har jeg længe lyttet meget til. 
Yndlingsserie: Tjah, man er vel ikke medicinstuderende for ingenting: Grey’s Anatomy, og så også lige CSI. Er generelt en sucker for læge- og krimiserier.
Yndlingsmad: Jeg er meget til asiatisk mad (især thai) men også meget til italiensk.
Yndlingsblog:
Hobby: lave mad, bage, være kreativ og så ville jeg ønske jeg kunne skrive at løbe på!
Yndlingsårstid:
Yndlingsfrugt:
Tøjstil:
Stilikon:
Forbillede:
Fremtidsdrøm: 
Bogmærk permalink.

Skriv et svar

Julestemning, here I come!

Ja, for nu må jeg simpelthen jule. I går var det kærestens fødselsdag, og i dag kommer julekassen frem og så er det op med pynten og på med julemusikken.

Vores adventsdekoration er blevet meget enkel i år. Lysene var i første adventsgave fra svigermor, og jeg har valgt bare at lade dem stå fremme sammen med hyacinter fra min veninde. Så kan de skiftes ud hvis de ikke holder hele december. Kalenderlyset er også blevet helt enkelt i år, men det er nu også helt rart når der ikke er så meget plads. Glassene til adventslysene er også helt vildt fine, så dem glæder jeg mig til også at kunne genbruge.

Årets adventsgaver fra vores respektive mødre. Måske lidt pinligt at man stadig midt i 20’erne får gaver af sin mor, men det er nu engang så hyggeligt, og det er meget rart at få opdateret sin strømpesamling lidt.

Julesokker jeg fandt for nogle år siden i Netto. Jeg kan godt lide den næsten overdrevne traditionalitet ved dem med sækkestoffet og de røde og grønne farver. Desværre er den ret tom lige nu. Kan håbe på der kommer lidt i den, ellers må den pynte i sig selv.

Resten af dagen skal gå med at putte det sidste pynt på plads, læsning (surprise), og så skal jeg have lavet et lille hemmeligt projekt, som skal bruges til en særlig pakkeleg på søndag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

8 Kommentarer til Julestemning, here I come!

 1. Kirkesjov siger:

  Hvor ser det hyggeligt ud! Her kommer julekassen først frem i næste uge, når vi er hjemme igen efter Berlin. Lige nu ligner det Beirut i vores lejlighed, så der kan ikke klemmes en nisse ind 🙂 God læselyst.

 2. Michelle siger:

  Det er uundgåeligt at komme i julestemning, når alt udendørs er sneklædt. Jeg har også fundet julekasserne frem, og glæder mig til at pynte lidt (men godt) op til jul når jeg kommer hjem.

  Adventskrans/lys – what ever, så langt er jeg ikke selv kommet endnu. Materialerne har jeg, men det er også det hele… 😉

  Fine julesokker i øvrigt – jeg er vild med nostalgien og enkeltheden i dem!
  Tillykke med kæresten din i går.

 3. Aiiiiii hvor er I heldige med alle de gaver:-) Glædelig 1. december.

 4. Frk.B siger:

  Jeg synes, at det er helt okay stadig at få gaver af moar 😉

 5. Mille siger:

  Fnis;) I en alder af 26 somre og mor til 2 piger er jeg så heldig, at svigermor kommer med adventspakker til mig og manden min;)
  En dag – forhåbentlig snart – vil jeg gengælde denne fine tradition…
  Dejlig minimalistisk jul på bordet!
  Og yes de små sække er super fine og meget traditionelle!
  Lige et tillykke til manden din med fødselsdagen i går…
  Mille

 6. Der er da i den grad dømt julestemning. Sikke mange fint indpakket gaver

  Stine:)

 7. Cristine siger:

  Det er da overhovedet ikke pinligt at få pakkekalendeer gaver af sine forældre. JEg blev slemt skuffet, da jeg fandt ud af, at det kun er Hjalte der får i år…

  KH C

 8. Anne siger:

  Haha, hvor er du sød Cristine. Som en lille opfølgning, så var min kæreste så sød at ofre sin chokoladehave fra min mor til mig (han havde ikke spist den siden sidste søndag!). Han puttede den i sokken til 4. december for han har nemlig været væk her i weekenden. Hvor sød er han lige?

Skriv et svar