Juleshopping

Ganske vist har jeg travlt med eksamenslæsning. Men julegaverne køber jo ikke sig selv. Og så er det dejligt når julegavekøb kan kombineres med en hyggedag med svigerinden og niecen.
Vi drog mod Fisketorvet…  Og her tænkte den opmærksomme læser nok: Dumme dem! Og ja, der var utroligt mange mennesker. Tanken var dog at vi kunne smide overtøjet og herved undgå en overophedet, træt 2-årig. Så der blev hygget med legetøjskaniner, varm cacao og en massen pillen ved de ting vi kom forbi på vores vej.
De fleste af mine julegaver blev dog købt efter de andre var taget hjem. Det er ligesom lidt nemmere og mere effektivt og desuden er nogle af gaverne til dem.
Et enkelt stykke tøj røg med hjem til mig selv, skal lige se om jeg beholder den. Så kommer den måske på bloggen.

Men puha hvor bliver man træt af sådan noget. Så dropper læsningen resten af aften og tilbringer lidt kvalitetstud med kæresten inden jeg skal til Jylland tirsdag og han bliver herovre.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

3 Kommentarer til Juleshopping

 1. vibeke siger:

  Hej Anne. hyggelig dag, håber ikke familien læser med herinde. Ellers må de prøve at være lidt ekstra overrasket over gaverne juleaften..:-)
  Dejlig kæresteaften til jer.

 2. Anne siger:

  Hehe, svigerfamilien læser heldigvis ikke med. Og kæresten har fået adgangsforbud og er uhyggelig god til at holde sådan noget 🙂 Så ingen ko på isen der.

 3. Asli siger:

  Lyder som en hyggelig dag på trods af mange med-shoppere 🙂 Det ser ud til at være nogle rigtig gode gaver.

Skriv et svar