En vinder

Jeg blev så glad idag, da jeg kom hjem, og så, at I postkassen lå der det fineste julehjerte i plexi-glas. Jeg vandt det i en give-away hos Mia og det er allerede kommet op at hænge sammen med det andet julepynt. Mange tak Mia, er simpelthen så glad for det 🙂

Resten af dagen skal vist desværre gå med at forberede det jeg skal undervise i imorgen. Selvom jeg virkelig syntes at det har været fedt at undervise er det lidt svært at motivere sig til det nu så sent på semesteret. Min hjerne har længe indstillet sig på at der altså er under 1 måned til jeg skal til den første eksamen og at jeg derfor burde læse på mit eget pensum. Men nu tager jeg altså lige en energidrik (kan egentlig ikke rigtig lide dem eller princippet) og hiver mig selv op i nakkehårene! Basta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

3 Kommentarer til En vinder

 1. Kirkesjov siger:

  Hvor er det fint! Det er nu så hyggeligt med de give aways – små lækre ting finder vej til nye ejere. Herhjemme er Karen blevet vild med vesten og er godt igang med at slide den op 🙂

  Kh. Mette

 2. Anne siger:

  Tak Mette. Ja, det er ret hyggeligt med dem, synes jeg. Har også tænkt mig selv at afholde en efter eksamen. Åhh det er jeg glad for at høre 🙂 Det varmer. Min niece er også ret glad for sin.

  Kh Anne

 3. Tine siger:

  Der var du heldig:) Det er så hyggeligt med tidlige julegaver.

  Tusind tak for din mail! De ser rigtig fine ud de trøjer:)

Skriv et svar