Weekend?

Øhm ja og nej. På papiret er det vel weekend, men når man skal undervise mandag, tirsdag og onsdag i næste uge, så bliver det altså (endnu) en weekend med næsen i bogen og det hæklede tæppe om skuldrene. Ja, ren fun fun.
Men sådan generelt går det nu godt med at undervise. Jeg kender efterhånden klassen, hvordan og hvilke man kan tage ekstra pis på, og det er nu ganske hyggeligt, selvom nogle af timerne kan være lidt tunge at komme igennem. Der er altså grænser for hvor spændende man kan gøre anatomi-undervisning. Håber rigtig meget på en genansættelse til næste semester, hvorefter det gerne skulle blive en fastansættelse.

Det kribler til gengæld totalt meget i fingrene på mig for at lave noget andet end at læse. Helst noget det kan tilnærmelsesvist kaldes kreativt. Jeg har hæklet lidt om aftenen mens jeg alligevel så fjernsyn og slappede af, men det er ikke helt nok. Imorgen skal vi hente min symaskine fra reparatøren, og hvis jeg nu er rigtig flittig med læsningen, kan jeg så ikke måske sy lidt om aftenen?
Har allerede stået med hele overkroppen nede i min puf med stoffer, og kan slet ikke vente med at lave noget igen.
Bare det altså snart var eftermiddag den 17. januar!

Føler også at jeg helt forsømmer bloggen – det er ikke mange indæg fra min side for tiden, men min hverdag er desværre virkelig begrænset interessant for tiden. Så der skulle gerne komme noget mere herfra senere.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

4 Kommentarer til Weekend?

 1. Årh, kender godt den slags weekender! Håber dog, at du får nydt den lidt – trods alt!

  /Maria.
  http://hittehonesverden.blogspot.com/

 2. Mejse siger:

  Det er typisk som man altid er mest kreativ når man ikke har tid til det..! Jeg håber der bliver lidt tid til symaskinen osse og glæder mig til at se hvad du får tryllet frem 🙂

 3. Anne siger:

  Jeg skal også sidde at skrive opgave hele weekenden… Glæder mig bare til slutningen af januar, når eksamensperioden er slut!

 4. Mille siger:

  Den 17. januar . . . det glæder jeg mig også til;) Det er nemlig min fødselsdag!
  Håber, at du kan liste lidt kreatid ind i mellem bøgerne – lidt adspredelse plejer at gøre sig godt=)
  Kh Mille

Skriv et svar