My baby is back!

Nemlig min symaskine. Denne smukke sag i creme og mørkebrun. Den har været hos reparatøren, for overtråden blev ved med at sætte sig fast, og efter at have skilt den ad og samlet den igen et par gange smed jeg handsken i ringen, og besluttede jeg mig for at der nok måtte en specialist til.
Det var lidt af en oplevelse at stikke hovedet ind hos sådan en symaskine-mand. En helt anden verden, hensat til for ihvertfald 30 år siden. Der var ingen mennesker i butikken da vi kom ind, der gik lidt tid, så hørte vi et “Ja…” og frem kom en lille duknakket mand. Han kiggede på mig og sagde “Jooo, en Riccar fra 1982!”. Æhmm ja, det kan jeg vist ikke rende fra (maskinen, altså ikke mig!).
Men den skulle nu bare have et lille tjek-op og efter hans udsagn skulle den nu sy som smurt, og var i øvrigt særdeles velholdt stand. Den model solgte de mange af for snart 30 år siden. 2200 kr kostede den, og det var mange penge dengang skulle jeg bare vide.

Faldt også lige over dette lille stykke legetøj inde hos ham, så det skulle lige med hjem, og det glæder jeg mig også til at afprøve snarest. Skal bare lige finde på hvad jeg skal lave, nogen idéer?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

5 Kommentarer til My baby is back!

 1. Christina siger:

  Hvad er det for et legetøj?? God syning på en “næsten ny” maskine:-)

 2. Anne siger:

  En quiltelineal hedder det vist. Så man kan holde fast afstand mellem syningerne.

 3. Anne siger:

  De er geniale de linealer;) Var det nede på frederiksborggade? Og hvor hyggeligt, at du har meldt dig til julekreahygge – så blver vi 12!

 4. Anne siger:

  Ja Anne, glæder mig også til at få brugt den, som sagt skal bare lige finde på hvad. Ja, lige præcis Frederiksborggade, H H Aps. Lyder som du kender det?

 5. Anne siger:

  Ja, jeg har været derinde en enkelt gang, så det var ud fra din beskrivelse af manden, at jeg tænkte, at det nok var den forretning. Det virker som en forretning af den gode gamle slags, hvor de bare ved ALT om symaskiner:)

Skriv et svar