Musik for mig

Jeg bliver nødt til lige at vise denne video med Agnes Obel. Jeg kommer  nok til at ønske mig hendes cd til jul. Stemningen rammer lige allerdybest ind i maven på mig, og jeg kommer helt ned i gear af de numre jeg har hørt af hendes. Det er helt perfekt til de mørke vinteraftener med en kop varm chailatte og lidt lækker chokolade under et lunt tæppe.
Måske kunne det også være noget for dig?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

2 Kommentarer til Musik for mig

  1. Trine siger:

    Fantastisk intet mindre. Så hende i Det nye Talkshow i aftes, og mildest talt forelsket. Jeg må eje det album! Og så lyder en chailatte heller ikke så ringe endda 🙂

  2. Kirkesjov siger:

    Hvor skøn musik! Kunne også sagtens komme på min julegaveønskeliste!

Skriv et svar