The lucky one

Se lige hvor fine ting jeg hentede på posthuset sidste dag. Jeg har nemlig vundet en give away hos Camilla, der har bloggen For 2 kr. blandet. Præmien var tapet og papir i alle mulige afskygninger, og har allerede brugt lang tid på at sidde og beundre det.
Det er da den perfekte gave til sådan en krea-novice for mig, jeg har ikke så meget papir i forvejen, men til gengæld en masse idéer i hovedet. Så håber at få tid til noget af det inden jul. Glæder mig ihvertfald til det.
Så mange, mange tak til Camilla for den lækre rulle der kom hjem til mig 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

6 Kommentarer til The lucky one

 1. Kirkesjov siger:

  Din heldige kartoffel! Fedt – glæder mig til at se hvad du får ud af det 🙂

  Mvh. Mette

 2. Anne siger:

  Lækkert! Er du tilfældigvis sønderjyde…? Det plejer kun at være os sønderjyder, der bruger vendingen “sidste dag”;)

 3. Anne siger:

  Tak, piger.

  Anne: Hahaha tjahhh, min cykel har en tendens til at platse, jeg kan rigtig godt lide bom og spørger altid hva’ klok jeg skal være et sted. Kan vist ikke rende fra at jeg har rødderne i det sønderjydske muld. Er du også eksilsønderjyde i staden?

 4. Anne siger:

  Det er jeg nemlig:) Jeg kommer fra Haderslev, så jeg kender også alt til platsede cykler og bom! Hvor er du fra?

 5. Anne siger:

  Hvor pudsigt…
  Allerførst Rinkenæs og så Sønderborg. Har dog også været en tur over smilets by inden kbh 🙂
  Så godt dit indlæg om din Oma og de fine fund. Skal selv besøge min Bedste her om et par uger, så glæder mig rigtig meget!

Skriv et svar