Kaj-kage nr. 2

Lige et stemningsbillede fra gårsdagens læsemøde med min skønne læsemakker. Et stk Kaj-kage til deling midt mellem snak om endokrinologi, immunologi og en kop kaffe.
Vurderingen af kagen må vist denne gang være, at den havde udseendet med sig, men smagen var ikke helt i top. Hvor finder man perfekte Kaj-kager?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

4 Kommentarer til Kaj-kage nr. 2

 1. Tine siger:

  Jeg er på samme mission, men er efterhånden ved at give op. Jeg har på fornemmeren at de der kaj-kager tit får lov at stå lidt for længe i bagerens køledisk, for jeg synes tit de er ret tunge, tørre i marcipanen og hårde indeni. ÆV! Måske man skulle prøve at lave dem selv?

 2. Anne siger:

  Lige præcis Tine. Marcipanen er for hård, og i dette tilfælde synes jeg at cremen var lidt for parfumeret. Der var den forrige fra Superbrugsen bedre i cremen. At lave dem selv kunne måske være et udmærket projekt. Det vil jeg lige skrive mig bag øret til efter eksamen! Sig til hvis der sker fremskridt, og også hvor de er gode i Århus, er der jo jævnligt.

 3. Trine siger:

  Årh, det er år siden jeg har fået sådan en fætter! Jeg må snart ud og købe kajkager (og kartoffelkager) 🙂

 4. ANER virkelig intet om Kaj-kager! Men den ser farligt fristende ud ;o)
  Og så hyggelige skriblerier.

Skriv et svar