I was there too…

Igår, søndag, bød på julemarked i Odense sammen med Henriette og Line. Vi begav os i den tidlige søndagsmorgenstund med toget til Odense. Og sikke et smukt syn markedet var. Må virkelig rose arrangørerne, det gjorde I virkelig godt. Det var så smukke settings (og kaffen og kagen var også god). Vi tog et par omgange og jeg fik hilst på et par medbloggere. Jeg har ikke tidligere hilst på andre bloggere in real life som jeg ikke har kendt på forhånd, så blev vist lidt befippet. Det kan altså have været grunden, hvis jeg har virket meget genert eller distræt, bare så I ved det.

Hos Asli så jeg de smukkeste vanter, virkelig flot design, som jeg kan se at andre her i blogland også har fået øjnene op overfor. Desuden havde hun en masse loppesager med, desværre var den krenitskål og det fad jeg lidt havde udset mig på forhånd solgte, da jeg kom forbi. Men hvor dejligt for Asli at få solgt mange af sine ting.

Til gengæld fandt jeg et flot tryk af Mariann Doherty hos Kunstfabrikken, som jeg forelskede mig helt i. Hun havde rigtig mange fine grafiske tryk, men udvalgte det på billedet nedenunder. Jeg har tidligere sukket over Rappedikkes fine kyse med vintagebroderi, og nu fik jeg den i hånden. Puha den var godt nok bare lækker, og havde jeg haft en lille pige til den var den nok røget med hjem. I samme stand var der i øvrigt også mange andre rigtig lækre sager.

Billedet er lånt her, hvor du også kan finde hendes mange andre smukke prints.

I Gaia og Puk‘s fik hyggelige stand blev man mødt med varme smil, og her fik jeg også hilst på. Begge havde også smukke sager med. Gaia havde blandt andet nogle rigtig, rigtig fine indiske bogtasker i de smukkeste stoffer med. Sådan en kunne jeg godt tænke mig at have med næste gang jeg skal på en større tur til at have om min obligatoriske bog, og til at holde styr på pas og andre vigtige sager. Hos hækle-legenden Puk fandt man flotte pulsvarmere og andre fine ting, men jeg faldt selv for en lille ugle-nøglering. Den pynter nu mellem mine nøgler og jeg bliver helt glad når jeg kigger på den.

Og sidst men ikke mindst, tak for en helt fantastisk hyggelig dag til Line og Henriette. Dejligt at koble helt fra læsningen og mange hygge og SNAKKE hele dagen. Var fuldstændig propfyldt med indtryk da jeg kom hjem, så var vildt træt, men kunne slet ikke sove, så mange ting som kværnede rundt i hovedet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

9 Kommentarer til I was there too…

 1. Jeg bliver simpelthen SÅ misundelig når jeg læser alle de indlæg rundt omkring med markedet.. 🙂 Det ser ud til at der har været virkeligt mange smukke ting og sager.. Du fik også fine ting med hjem.. 🙂
  Hav en go dag.. 🙂

 2. Cristine siger:

  Hvor ærgeligt vi ikke fik sagt hej… Nå, det må blive næste gang. Måske er du gået forbi mig i døren..?

  Sikke fine ting du har købt. Jeg kikkede selv på ugle nøgleringen – og ærger mig over at jeg ikke købte den!!! Men jeg købte så den smukke plakat du også har vist – lige præcis den. Den er SÅ smuk og jeg glæder mig så meget til, at få den op.
  KH C

 3. Anne siger:

  Tak Rakel, også glad for sagerne. Og der er vist noget i foråret, så der får du en chance igen 🙂

  Cristine, var du der også? Jamen altså, stod du et specielt sted eller bare kiggede? Hvor ærgerligt jeg missede dig! Og hvor er det dog pudsigt at du har været mest til nøjagtig de samme ting som mig 🙂 Og brillesmagen er også ens hæhæ.

 4. Super fin blog du har og rigtig fine billeder også:-)

  Tag endelig et kig på min hjemmeside: http://www.kindbynature.dk

 5. Anne siger:

  Åh er slet ikke misundelig… Jeg ville SÅ gerne have været afsted, men det må blive næste gang!

 6. Anne siger:

  Det kan jeg godt forstå Anne. Men ja, du må afsted næste gang, som sagt har jeg læst noget om et i foråret? Der tænker jeg i også at drage afsted igen, og så næste år til jul naturligvis.

 7. Annchen siger:

  Sikke lækre sager, du er kommet hjem med:)
  Jeg var der lørdag og er også glad for mine “fund”..;) Men har også et par ting “jeg burde have købt”:)
  Kh Anne

 8. PUK siger:

  Hej Anne

  Tusind tak for de søde ord. Godt du kom og hilste på. Jeg lå også i min seng i går og var drøntræt, men tankerne for rundt i hovedet, for jeg er fyldt af god energi og fede indtryk.

  Jeg ser også frem til næste marked:)

  KH Puk

 9. Gaia Cunin siger:

  Hej Anne
  Tak for dine ord. Og FEDT at du godt kan lide mine bogtasker!!! Du må holde øje med dem når de kommer til salg…

Skriv et svar