Undervisningshit

Efter min blandede mavefornemmelse efter undervisningen tirsdag gik jeg i intensiv læsemode onsdag for at være bedst muligt forberedt til at undervise torsdag. Jeg læste stoffet der skulle gennemgås og fortalte det så højt for mig selv med slides kørende på computeren. Ikke noget man lige kan gøre på læsesalen, så sad herhjemme (og kom da også til at lave brombærmarmelade som overspringshandling). Men anyway, jeg kom det hele igennem, med noget af torsdag formiddag taget i brug og gik på undervisningen med ny mod og en hel del sommerfugle baskende rundt i maven. Ja, det er altså lidt svært at skulle bruge en rød laserpointer til at vise små strukturer på sit slide, når ens hånd faktisk bare ryster en hel del. Men det gik simpelthen bare så meget bedre. Det var 1000 gange nemmere at huske hvad jeg skulle sige, og det var mere naturligt at engang imellem at skulle tjekke i mine noter, om vi nu havde nået de vigtige ting vi skulle igennem. I pausen spurgte nogle af pigerne mig om nogle strukturer i kraniet, og så kunne jeg bare sætte mig og gennemgå det stille og roligt med dem. Det fik de også super meget ud af.
Så pyha nu føler jeg mig totalt ovenpå igen, var helt oppe at køre lige efter undervisningen, den bedste følelse i verden!

En af mine veninder sagde til mig i den forløbne uge, at jeg bare skulle opføre mig mere som en mand. Tro noget mere på at jeg altså kunne det her og bare give den gas. Så skulle de 3. semesters nok lære det. Det sørgelige er nok lidt at hun har ret. Tror at vi kvinder har en tendens til at stille flere spørgsmål til om vi nu gør det ordentligt, hvad synes de andre osv osv. Og er det egentlig ikke bare enormt ueffektivt til tider? Jeg vil ihvertfald prøve at gå ind til næste time med en indstilling om at jeg kan!

Intet indlæg uden et billede, og dette billede er fra en vandretur i Peru, hvor jeg altså bare var for sej!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

Skriv et svar