Soendagssysler

Det kribler helt vildt i fingrene på mig for tiden, der er jo en million ting (eller næsten da) som jeg har lyst til at hækle, sy eller strikke. Sidstnævnte skulle jeg nok lige lære først og da symaskinen er i stykker er det mest hækling jeg gør det i, når der altså er tid.

Idag prioriterer jeg så at få tid til noget hækling. Jeg skal godt nok undervise imorgen, men for en gangs skyld er det noget jeg føler mig godt rustet i, så udover at lave et powerpoint show og så lige gennemgå det mundtligt med mig selv er jeg da vist meget godt kørende. Derfor kan jeg arbejde lidt videre på 2 veste mere af den samme slags som jeg har lavet tidligere. Den ene af de to skal så være selv en 7 måneder lille pige, så håber at den kommer til at passe i størrelsen.
Vi begyndte nu også morgenen stille og roligt. Jeg sov længe, helt til kl halv ni, og fik så rusket liv i kæresten en halv time efter. I hverdagene har vi begge ret travlt, så det er en kærkommen luksus at kunne hellige en lørdag formiddag til noget lækkert morgenbrød fra bageren, en god kop kaffe og en hyggelig snak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

En kommentar til Soendagssysler

  1. Hej Anne. Tak for din søde kommentar på min blog. Jeg har ikke selv været forbi din før nu, så det var dejligt at blive “prikket”. Hvor har du en hyggelig og fin blog, jeg vil glæde mig til at kigge lidt mere rundt herinde :o)
    Ha en rigtig dejlig søndag aften.
    Kh. Tine

Skriv et svar