Pral-anorak

I god dansk jantelovsstil vil jeg lige vise hvor fin den lille pige som skulle have anorakken, jeg tidligere har vist blev i den. Billedet er taget i fuld firspring, og så bliver det altså ikke så skarpt, så det håber jeg I kan overleve. Den er ikke foret, så den er vist desværre snart for kold til hende, men som moren sagde, så kunne jeg jo bare lave en ny jakke med for i. Det gør jeg da også meget gerne, har jo bare lidt travlt for tiden.

Igår underviste jeg for første gang. Det er et rigtig sødt hold, men de snakker godt nok en del. Der skal ikke meget tøven til fra min side, før snakken spreder sig i klassen. Det lader til at det ofte er faglige ting de snakker om, men skal jo lige have tysset dem ned inden jeg kan fortsætte igen, så det tager jo også lidt tid. Overordnet tror jeg det gik ok, blev godt nok noget nervøs, og havde enormt svært ved at løsrive mig fra mine noter (til min store irritation), så lige nu sidder jeg og forbereder mig til imorgen. Jeg ved ikke hvordan folk plejer at forberede sig til undervisning, men tror, at jeg må gøre det til en vane at fremlægge det højt for mig selv inden, med slideshow ved siden af. Så kan jeg også bedre finde ud af, hvad der egner sig til at komme på tavlen. Undervisning der kun er med slides bliver hurtigt ensformigt synes jeg, og selvom jeg elsker anatomi (ja, stærke ord), så kan det jo godt blive lidt tørt i længden på 90 min. DA de gik var en af pigerne dog rigtig sød at komme op til mig og sige at det var gået godt. Jeg havde sagt til dem at det var første gang, så de forhåbentlig har forståelse for, at der er plads til forbedring.
Spændt på hvordan det går imorgen…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

En kommentar til Pral-anorak

  1. Tine siger:

    Den er bare så fin jakken, og det ser ovenikøbet ud som om den passer den lille heldige pige helt perfekt:) Jeg synes også det er ret godt gået med det undervisningsjob. Tænk du tør det;)

    /Tine

Skriv et svar