Oldemors arv

Syntes lige jeg ville vise dette smukke uldtæppe jeg har liggende til at putte under i sofaen. Altså det vil sige til at putte halvdelen af mig i. Den anden halvdel kommer under det tæppe jeg selv har hæklet tidligere. Kan vel kalde det lagdelt tæppe-putning.
Min oldemor hæklede dette tæppe til mig, da jeg blev født, og min mor brugte det til barnevognen og sådan, men ikke til at svøbe i, for det er nemlig ikke blødt nok, mener hun. Senere har min søster og jeg brugt det til dukker og sådan, og senest har det fundet vej fra Jylland til København og min sofa.
Men jeg synes ihvertfald at det er et rigtig fint tæppe, og er helt vild med zigzag-mønsteret i det. Har prøvet at finde et lignende mønster på nettet, men det er ikke helt lykkedes, så tror jeg må igang med at prøve mig frem efter hvad jeg kan se for at få det helt rigtige udtryk. For jeg synes godt nok at der er mange i omgangskredsen der snart skal have baby. Og har også et par bestillinger på “et eller andet” til baby, som da måske kunne blive sådan et tæppe.


Men det er nok meget godt at babyerne først ankommer til næste år, for får vist desværre ret travlt til efter mine eksaminer i januar. Men så har jeg også en lille ferie, og så satser jeg en glødende hæklenål og en frådende symaskine.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

En kommentar til Oldemors arv

  1. Mille siger:

    Det er virkelig fint – kan godt forstå du er glad for det! Mine piger har også et hjemmehæklet babytæppe og det er lækkert at have et “one of a kind”;)

Skriv et svar