Kunstmessen 2010

Ja, det er godt nok ved at være forholdsvist længe siden, men vil lige berette kort om kunstmessen i Forum i september. ART CPH 2010.
Det var en ret blandet fornøjelse, der var rigtig meget dårligt, men der var også nogle helt fantastiske ting. Noget af det jeg blev helt forelsket i er det grønne foto på billedet ovenover. Det er lavet af den tyske kunstner Marc Räder, og er taget i Californien på en rejse han foretog efter at have afsluttet en længere forhold. Man kan ikke helt se det på mit foto, men fokus på billedet er helt skævt. Han bruger en speciel optageteknik med et arkitekturkamera (storformat), hvor han under optagelsen bevæger noget på kameraet, så noget af det kommer ud af fokus. Det er helt vildt fascinerende, og hans landskaber kommer til at virke lidt dukkelandskabsagtige. Jeg er helt vild med hans fotos. Kunne godt tænke mig at vågne op hver morgen i et stort lyst soveværelse med en vild udsigt til venstre og dette billede foran mig. Man kan se et bedre billede af det her. Det er samme kunstner, der har lavet værkerne til højre i billedet.

Noget andet jeg blev lidt forelsket var et værk af Jesper Rasmussen. En århusiansk kunster (from back home), som egentlig er billedkunstner men bruger fotoet i sit arbejde. Ja, jeg er vist egentlig bare ret vild med foto.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

Skriv et svar