Kugler op og kugler ned

Tadaaa…. Så lærte jeg det endelig, jeg knækkede koden og brød igennem på fuld kraft.
Jeg kan hækle kugler. Ja, altså har kun lavet t endnu, men endelig bliver de pænt runde og ikke helt vildt spidse i den ene halvdel. Så nu ser jeg julekugler, hårelastikker, halskæder og meget andet min hæklefremtid.

Måske skulle jeg lave en til at repræsentere øjeæblet, når jeg skal undervise torsdag. Eller måske ikke…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

5 Kommentarer til Kugler op og kugler ned

 1. Stine siger:

  Nej, hvor er de blevet fine runde 🙂
  Jeg har også problemer med at få mine julekugler helt runde – hvad er koden?

 2. Malene siger:

  Hvor er du sej. Jeg har hæklebog, pinde og garn liggende men kan ikke tage mig sammen 😉

 3. I LIKE!! Godt gået. Jeg er lige gået helt i pocho-strikke-mode og laver på samlebånd til julegavebestillinger, men drømmer også om at fabrikere julekugler som dine.

 4. Anne siger:

  Mange tak alle sammen 🙂

  @Stine, altså nu er de ikke så store dem her, men syntes at der ligesom blev indtaget for hurtigt i de opskrifter der var. Så har prøvet at tage hveranden række uden indtagning. Så altså hver anden række med indtagning i hver anden maske og så en række uden indtagning. Til at forstå?

  @Malene: Bare om at komme igang 🙂 Det er faktisk meget lettere end man tror, med lidt vejledning kan man pludselig lave alt muligt.

  @Tine: Den er altså også rigtig fin den poncho du laver. Har godt luret på den 🙂

 5. Henriette siger:

  Såååå fine runde. Skal da helt sikkert lave nogle til din undervisning 🙂

Skriv et svar