Kop-kampen

Det må være et slags oprør min kæreste har gang i. Et oprør mod mit monopol på indretningen herhjemme. Altså den smule indretning det nu engang kan blive til, når man stadig bor med de møbler man lige havde da man slog pjalterne sammen og fik fælles adresse. Vores hjem er nemlig stadig præget af, at der hverken er penge eller plads til rigtig at gøre noget ved indretningen. Især pladsen er en faktor, for man kan jo sagtens finde fede, billigere sager.
Men på trods af min ellers ret suveræne bestemmelse i hjemmet begynder ting at snige sig ind. Nemlig disse krus. Måske kræver det en nærmere forklaring. Min kæreste er glad for fodbold, og ikke almindelig drenge-glad for fodbold, men det er nok egentlig hans store interesse. Mange timer går med at se fodbold med vennerne, og jeg har aldrig mødt en som kan så mange statistikker og publikums-kapacitet på diverse stadiumer (!!!) i hovedet. Han har i dette semester var på to weekendture med nogle venner for at se lokalopgør i hhv. Stockholm og Istanbul.

Jeg satte foden ned, da han ville have et flag med Ajax Amsterdam over sofaen, dernæst havde vi kampen om pladsen over sengen. Så nu ligger flaget pænt sammenfoldet i skabet. Men til gengæld er disse krus dukket op og har nu en ret prominerende plads i vores køkken. Der er ikke køkkenskabe, så alt står fremme! Og jeg har en fornemmelse af, at der nok skal dukke flere op efterhånden som han ser andre kampe rundt om i Europa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

4 Kommentarer til Kop-kampen

 1. Frk.B siger:

  Åååh nej dog! Jeg føler med dig 🙂 For de er sgu ikke for kønne de kopper, haha

 2. Hei.
  Du har vunnet giweawayen på bloggen min:)

 3. Gowry siger:

  Hahahaha, dejligt at vide at jeg ikke er den eneste! 🙂

 4. Anne siger:

  Frk. B: Haha.. nej jeg er ret så enig i at de ikke er kønne. Min nu ret fornærmede kæreste sidder nu ved siden af mig: “Ik’ så kønne? De er da fiiiine. Jeg har brugt lang tid på at vælge de rigtige!”

  Og Gowry, det var faktisk også lidt på baggrund af dit cykel-indlæg jeg blev inspireret til det her. Kan være vi skulle danne en støttegruppe 😉

Skriv et svar