Forberedelsestid

Ja, nu er det jo bestemt ikke meningen at det eneste denne blog skal handle om er mit studie og mit job som underviser. Men faktum er at det fylder rigtig meget, simpelthen fordi jeg elsker det jeg laver.
Og så er der jo mange fordele ved at være studerende.
For eksempel kan jeg så lige tillade mig at lave en lækker smoothie mens jeg forbereder mig på at skulle undervise i øjet imorgen. Min værste dårlige vane er at snacke. Når jeg har rigtig travlt får jeg ondt af mig selv, og så hjælper chokolade åbenbart. Det er så ikke så fedt (eller jo faktisk er det) når man står på den anden side af eksamen med plus x antal kilo og en dårlig samvittighed. Så idag er løsningen hindbærsmoothie, stærkt inspireret af en anden blogger. En lækker lyserød farve med et lækkert pink sugerør, så kan man da kun blive i bedre humør.

Forresten kan sugerør fra Tiger anbefales, de er lidt tykkere end de normale, hvilket er super til smoothies.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

4 Kommentarer til Forberedelsestid

 1. Frk.B siger:

  Jaaa! 😀 Det er go´ stil! Ikke mere choko-trøstespisning 😉

 2. Kirkesjov siger:

  Hej Annne – det sre hyggeligt ud. Og klart frugt frem for choko – selvom jeg også selv forfalder en gang i mellem 🙂 Nu har jeg endelig fået målt den lille og jeg tror vesten skal være små 30 cm lang. God læselyst her fra!

 3. Trine siger:

  Sådan en smoothie er også bare sagen – god motivation for at få arbejdet! 🙂

 4. Kaspara siger:

  Heisan
  Vattepper må da være det ENESTE dere dansker har smått med,hi,hi…Vi interiørgøade nordmenn elsker jo å valfarte til Danmark, handle retrosengetøy på Husflid osv. også har dere herlige Tiger som vi ikke har noe lignende til.
  Den rosa drikken så da riktig fristende ut!
  Ha en fin helg i deilige København!
  Stor hilsen fra kaspara og Norge

Skriv et svar